2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ وباسیاست بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 25 پست
حرفتون درسته اما خودمم میگم فراموش کنم اما تا پیام میده یا استوری وپست میزاره دوباره مثل قبل میشم

ارتباط تون از راهی چت میکنید وات یا چی 

اگه بدونی چقد این کار مانع پیشرفت و باعث برهم زدن آرامش و آسایش زندگیت میشه ادامه نمی‌دادی اینا همه تجربه شده عزیزمذ

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
ارتباط تون از راهی چت میکنید وات یا چی  اگه بدونی چقد این کار مانع پیشرفت و باعث برهم زدن آرام ...

اینستاگرام ورارتباطیم خودش شروع کننده ارتباط شد و۸ماه تمام خودش شروع کننده حتی پیام بود...

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینستاگرام ورارتباطیم خودش شروع کننده ارتباط شد و۸ماه تمام خودش شروع کننده حتی پیام بود...

خب بازم خیلییی فرصت داری که پیشگیری کنی از ارتباط ناسالم پیشنهاد میکنم اینستارو قطع دسترسی کن و یه مدت با جایگزین سالم خودتو سرگرم کن .بخدا اینده ت تباه میشه چون مثل من خیلی احساسی هستی ضربه میخوری 

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خب بازم خیلییی فرصت داری که پیشگیری کنی از ارتباط ناسالم پیشنهاد میکنم اینستارو قطع دسترسی کن و یه م ...

بله حق باشماست😔 

بله حق باشماست😔 

ناراحت نشو 

ناراحت نشو 

دست خودم نیست بچه نیستم بگم هوس زود گذره 

ازنظر اخلاقی وسلیقه خیلی تفاهم داریم حرف زدن باهاش حس آرامش دارم حس میکنم یه روح هستیم تودوتاجسم مختلف حتی ماه تولدهامون یکیه 

دست خودم نیست بچه نیستم بگم هوس زود گذره  ازنظر اخلاقی وسلیقه خیلی تفاهم داریم حرف زدن باهاش ح ...

باشه عزیزم هر چه مصلحت خدا هست دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه .

پس یه امتحان ازش کن بگو خواستگار قراربیاد ببین چ میگه آیا مهمه یا نه 

باشه عزیزم هر چه مصلحت خدا هست دعا میکنم بهترینها نصیبت بشه . پس یه امتحان ازش کن بگو خواستگار قرار ...

خیلی ممنونم از لطفتون🙏🏻

بهش گفتم دوست پسرسابقم پیگیرمه برگشته اشتی کردیم دوباره دعوامون شده ناراحتم ...ایناروگفتم یکم جاخورد بعد به اصطلاح دلداریم داد ولی ازاون موقع الان۱هفته اس پیام نداده نمیدونم چرا

خیلی ممنونم از لطفتون🙏🏻 بهش گفتم دوست پسرسابقم پیگیرمه برگشته اشتی کردیم دوباره دعوامون شده ناراح ...

وای خدای من این چکاریع آخه دختر خوب چرا بگی دوست پسر وااااااا خب گند زدی با این حرفات از کجا معلوم اگه قصدداشت بیاد خواستگاری ولی با این وجود دلشو چرکی کردی ای خدا نکشتت دختر

وای خدای من این چکاریع آخه دختر خوب چرا بگی دوست پسر وااااااا خب گند زدی با این حرفات از کجا معلوم ا ...

بله متاسفانه خراب کردم البته خانومای نی نی سایت گفتن حسادتشو تحریک کن که اونم خراب شد😭

بله متاسفانه خراب کردم البته خانومای نی نی سایت گفتن حسادتشو تحریک کن که اونم خراب شد😭

حسادتشو تحریک کن با خواستگارنه با دوست پسر سابق 

پس بفهم هنوز تجربه نداری و نگو بچه نیستم و همچی می‌دونم 😬😕

خیلی ازتو بزرگترم و تجربه بیشتری دارم 

با این کارات بهتر منم سکوت کنم 😶🤐