2777
2789
عنوان

خانومای زرنگ وباسیاست بیایین

220 بازدید | 25 پست

یکیو دوست دارم بیشترازیه سال دوست چتی هستیم اما ابراز علاقه واحساس نمیکنه البته نمیدونم علاقه ای داره یانه اما خودش اومد اشنا شد پیام میدادبهم الان متاسفانه من دوستش دارم و وابسته شدم چیکارکنم 😔

فکرم درگیرشده وابسته شدم کاری هم نمیتونم انجام بدم 

نمیتونم حتی بهش بگم حسمو😓

و رویاهایم جهانی است که شادی را به من بر می گرداند...💞

نگو بهش .بر اساس تجربه دارم میگم

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تواین مدت ابراز علاقه نکرده پس وابسته نیست

نه اصلا ...حتی طوری رفتارمیکنه که صمیمی نیس اماخودش به اختیارخودش پیام میده 

من میگم یه جوری ک غرورت خورد نشه بهش بفهمون و اگه دیدی تمایل نداره سریع فاصله بگیر اینطوری هم از بلا ...

حرفتون درست...ولی من اصلا رفتارشو متوجه نمیشم بعضی وقتا یه چیزمیگه من حس میکنم غیرمستقیم ابرازعلاقه میکنه ..بعضی وقتاهم یه حرفایی میزنه که کلا فکرمیکنم اصلا کسیو دوست نداره

حرفتون درست...ولی من اصلا رفتارشو متوجه نمیشم بعضی وقتا یه چیزمیگه من حس میکنم غیرمستقیم ابرازعلاقه ...

خب برا همین میگم بهش بگو دیگ مجازیم هس ت چشاش ک نمیخای نگا کنی من خودم به نامزدم ابراز علاقه کردم

نمیتونم کارازکارگذشته شدید دلبسته اش هستم

کار وابستگی هنوز شروع نشده میتونی فراموشش کنی اما اگه بخای ادامه بدی متاسفانه خیلی ناخوشایند هست الان میتونی با جایگزین سالم وابستگی ناسالم رو بذاری کنار

خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغیر دهم....شهامتی ده تا بپذیرم آنچه را که میتوانم تغیر دهم....ودانشی که تفاوت این دو را بدانم .... آمین 
خب برا همین میگم بهش بگو دیگ مجازیم هس ت چشاش ک نمیخای نگا کنی من خودم به نامزدم ابراز علاقه کردم

اخه مجازیه درست ولی همشهری هستیم توشهرستان کوچیک این یکم دلسردم کرده خجالت میکشم ...واقعا خب شما اول ابرازعلاقه کردین ؟؟؟ نامزدتون چی گف؟

کار وابستگی هنوز شروع نشده میتونی فراموشش کنی اما اگه بخای ادامه بدی متاسفانه خیلی ناخوشایند هست الا ...

حرفتون درسته اما خودمم میگم فراموش کنم اما تا پیام میده یا استوری وپست میزاره دوباره مثل قبل میشم

اخه مجازیه درست ولی همشهری هستیم توشهرستان کوچیک این یکم دلسردم کرده خجالت میکشم ...واقعا خب شما اول ...

قضیه ما خیلی پیچیده و طولانیع باید رمان ازش نوشت..😑

عزیزم برو بگو چع فرقی میکنه اون بگه یا تو بگی عوضش تکلیفت معلوم میشه غرورتو بزار کنار نه که خودتو کوچیک کنیا...میگم اگه اوکی شد ک هیچ اگرم تمایل نداشت سریع جدا شو و دیگ حرف نزن 

قضیه ما خیلی پیچیده و طولانیع باید رمان ازش نوشت..😑 عزیزم برو بگو چع فرقی میکنه اون بگه یا تو بگی ...

خب اینطور که شما گفتی ترجیح میدم توعشقش بسوزم ولی به زبون نیارم خیلی واسم سخته واقعیت چون اخلاقش خیلی منطقی و چشم وگوش بازه نمیشه راحت حرف زدباهاش