2821
2789
عنوان

بچه ها بیاین عکس جهیزیمو بذارم

3595 بازدید | 133 پست

سلام بچه ها خوبین من الان سه ماهه اومدم خونه خودمون یه تغیرات کوچولویی کرده این عکسارو اوایل گرفتم نیمکت میز ناهار خوریم تکمیل شده و چند تا تغیرر جزیی دیگه. نظر بدین 

تن نمیدهم به تاریکی        من پر از روشنی ام♥️✨

آخ جون🤩

ببین منو🤨                                    بخند😬                                    بخند عمو ببینه😉                                                                آخ قربون خنده هات، همیشه بخند خوب؟! بذار زندگی بفهمه زورت بهش میرسه                                                               

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

واو مبارکا عروس خانم

بز

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود                     تَنها شادیِه‍ زِندِگیم‍ اینِه‍ کِه‍ هیچکَس نِمیدونِه‍ دَر چِه‍ حَد غَـَمگینـَم‍ :")🥀✨                

دوش دالللمممم بزار🤩🤩🤩

میشه واسه قبول شدنم تو کنکور ی صلوات مهمونم کنین خیلی نیاز دارم ک قبول بشم امسال🙁🧡یه روز یکی بهم گفت عشق یعنی وقتی دستشو برید توبیشتر دردت بگیره...همینقدرساده همینقدرعمیق...🌺☘️

آخ جوووون عاشق عکس جهیزیم

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

اسی با اجازت

بچها دور از جونتون خالم سرطان سینه داشت بعد ریشه انداخت ب سرش گردنش الانم نفوذ کرده ب استخوناش

بخدا خالام 21سالشه نی نی شم 2سالشه میشه براش دعا کنین خدا خیرتون بده

خداااااااا حداقل 20سال عمر بده دخترش سر و سامون بگیره

قربنتون برم هممون محتاج دعا هاتونیم حداقل بخاطر نینی

من اعتراف کردم کاربر 
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792