2777
2789
عنوان

بابام بهم گفت فقط یاد گرفتی ک.ون....

| مشاهده متن کامل بحث + 1564 بازدید | 78 پست

عزیزم ب حرف اینا گوش نده گدرت تنها مسیه ک تو این دنیا واقعا دوست داره اون حرفشم از رو عصبانیت بوده گریه کن سبک شی منم متل تو گول ندارم حتی ی دونه مانتو در سال بخرم ولی نمیرم بدنمو بفروشم متل دخترای دیگه 10 تا دوس پسر بگیرم پول در بیارم 

خدا بزرگه ببین ما سالمیم ولی خیلیا حتی سلامتی و سایه پدر مادر ندارن پس اونا  چی بگن؟ 

وزن فعلی73کیلو وزن هدف 66کیلو قد 167

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا این موضوع اسی نه خنده دار و نه جای شوخی داره!!!  از اول تاپیک اومدید یه چیزهایی رو تعریف ...

تو تعین میکنی ‌شان خانم چیه؟ به تو ربطی نداره من چی دارم میگم 

پس ن متل شما ها ب پدرش بد بینش کنم

شرایط اقتصادی بده پدرش عصبانی شده ی چیزی گفته 

عزیزم ب حرف اینا گوش نده گدرت تنها مسیه ک تو این دنیا واقعا دوست داره اون حرفشم از رو عصبانیت بوده گ ...

اره ولی ادم نمیتونه همیسه شکر کنه سالنه و بقیه هر چی بگم مثله احمقا نگاشون کنه.

اگه خدا سالمی داده بهتره همه ازش استفاده کنیم.

پدر منم تا میگم کجای خونه کهنه شده میگه خداتو سکر کن سالمی.

و من شدیدا با این موصوع مخالفم. 

ما زندگی نکنیم و خوشی نکنیم چون سالمیم؟!!؟

نمیدونم بخدا خیلی ناراحتم دیشب تو خواب حرفاشون رو ازتاقم گوش میدادم میبینم بابام هنش به یه بهونه ها ...

دیدی گفتم...خب دیگه سر کار نرو کار نیست فقط جای خوب قبول شو

بعدا به وقتش حال باباتو میگیری چند سال صبر کن

تو تعین میکنی ‌شان خانم چیه؟ به تو ربطی نداره من چی دارم میگم  پس ن متل شما ها ب پدرش بد بینش ...

@نی_نی_یار_5

ایشون از اول تاپیک پست های مورد دار میزارن 

بهشون هم که تذکر میدیم این طرز برخورد

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏
از پدری ک به دختر 17 ساله میگه ازدواج کن و اینطوری حرمت هارو از بین میبره توقع بیشتری نیست فقط برای ...

نگفت ازدواج کن گفت تو شوهر که کردی شوهر پولدار کن که تورو هنش تو بازلر داسته باشه تو خونه من زراضاف نزن

پیشه منکه که کجات میشه اونجات عیب داره و اینل. منطورش این بود ایراد نگیر

مامانتون چشه ک میگی بیمارن

پایین امضامو حتما بخونلطفا یه صوات میفرستی واسه اینک به سلامتی و دل خوش شوهرم منتقل شه شهرمون به زودی، خیلی تنهام و بابام کارشون درست شهتوجه توجه👇من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
اره ولی ادم نمیتونه همیسه شکر کنه سالنه و بقیه هر چی بگم مثله احمقا نگاشون کنه. اگه خدا سالمی داده ...

بابای منم دقیقا همین جور ب دکور خونه و اینا اهمیت نمیده ولی من خدا روشکر میکنم زن باز نیس معتاد نیس 

خرج خوراکمونو میده خوش اخلاقه گولاشو جمع میکنه ملک و زمین میخره همین پدرم خیلیااا آرزوشو دارن 

اگرچه دوستان من برم عادیه خمیشه حرفاش نیش داره  همچین پشتم نیست مثله جوونا چشش دنبال چیزای دیگه هست که کی با کی دوسته و اینا منم بهش گفتم شما غصه مردای دیگرو نخور مردا هزار غلطو میکنن.

لیندفعه فقط چون اسم ک.ون برد همچین دلم یه جوری شد