2821
2789

دوستان دعا کنید نی نی ام سالم باشه فردا جنسیت نی نی قشنگمم تو ان تی معلوم میشه

اخه سونولوژیستی که میخوام برم تاحالا تو ان تی خطا نداده.

میدونم به علائم ربطی نداره جنسیت اما از اونجاایی که بشدت فوضولم و بچه اولمه و کل نی نی سایت رو گشتم از علائم و جداول واسه خودم تعیین جنسیت کنم

واسه سیسمونی هم عجله دارم دوس دارم زودتر بخرم

حالا علائم 👇🏻 الان ۱۲ هفته و ۴ روزم

خودم و شوهرم گرم مزاجیم و تو خانواده ماه ۳ تا خواهریم و خانواده شوهرم ۵تا پسر و ۴ تا دختر .هفته های ۸ و ۹ و ۱۰ کمی ویار داشتم اونم بخاطر ترشی زیاد معده ام‌بزاق دهانم زیاد شده بود.از مرغ متنفر شدم و از بوی اول غذا هم بدم میاد.عاشق گوشت گوسفند و غذای خورشتی ام . رشد موهای زائد و شکمم زیاده شده. تنبل شدم و خوابمم زیاد شده . حساس و عصبی شدم البته نه زیاد .شبا حالم بدتر میشه سرد درد شدید میگیرم و کمر درد شدید. از رابطه زناشویی بدم اومده و سرد شدم. بیشتر غذای و میوه و چیزای شور دوست دارم و شیرینی جات هم خوشم میاد اما نه مثل قدیم .غذا زیاد نمیخورم زود احساس سیری میکنم..پوست صورتم یکم روشن تر شده. تست جوش شیرین تو هفته ۸ کف نکرد. تست نمک حالت ابری شد. جدول چینی دختر شد. سفیده چشمم به رنگ آبی میزنه و حرف V تو چشم راستمه . تست نخ سوزن روی شکم گرد چرخید و بعد خطی در راستای پام حرکت کرد. سمت راست شکمم برجسته شده از زیر ناف. 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بنظر من گل دختر هرچی بود بیا بما بگو مبارک

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!

عزیزم من 12 هفته و سه روزمه 

منم فردا میخوام برم ان تی احتمالا جنسیت رو تا 90 درصد بهم بگه. 

من تا الانا حالت تهوعم ادامه داشته. بی حال شدم و تنبل ک خیلیا میگن نشانه دختره ولی مامانم میگه من 2 تا دختر داشتم سر دوتاشم زرنگ بودم. 

شوهرم گرمه مزاجش من نه خیلی. 

از بوی مرغ و گوشت متنفرم اوایل از بوی یخچال و خونمونم بیزار بودم الان بهتر شدم یکم. 

منم تو چشم راستم v رو کشف کردم 😂😂ولی میدونم علمی نیست. 

منم به سمت مزه های ترش میلم بیشتر شده ولی ته دلم میگم دختر نمیدونم دلیلشم. 

ایشالا فردا معلوم میشه 

برای منم دعا کنید سالم باشه فقط😍😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2825
2823
2791
2779
2792