2777
2789
عنوان

درس خوندن با بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 5775 بازدید | 65 پست
موفق باشید . شما ببخشید روزی چقدر برای بازی با بچه ها وقت میذارید ؟

متشکرم

تقریبا نصف روز با بچه هام.از بازی گرفته تا حل کتاب و قصه و ...

باقی روز هم با همدیگه بازی میکنند.بچه هام شش ساله و سه ساله هستند.

شب هم ساعت نه تا نه و نیم میخوابند و من تازه میشینم سر درسم 

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متشکرم تقریبا نصف روز با بچه هام.از بازی گرفته تا حل کتاب و قصه و ... باقی روز هم با همدیگه بازی م ...

من بچه ام سه دوسال و ده ماهه است و دختر دومم هم تیر دنیا میاد . به نظرتون کی شروع کنم برای خوندن ؟ با بچه نوزاد دومی ممکنه یا بذارم دومی هم دوسه ساله شه بعد شروع کنم ؟

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚
تحصیل در هر حالتی یک فضیلته...به نظر من برید دنبال علاقتون.به این حرف که نمیشه و نمیتونی هم توجه نکن ...

تمام حرفاتون درسته . ولی گاهی دست تنهایی و حرف منفی آدم را دلسرد میکنه و فکر میکنه نمیشه یا دیره یا نکنه به بچه ظلم بشه .ولی چیکارکنم که نمیتونم علاقه درونی ام را فراموش کنم . از حرفای شما و دوستان انرژی گرفتم

من بچه ام سه دوسال و ده ماهه است و دختر دومم هم تیر دنیا میاد . به نظرتون کی شروع کنم برای خوندن ؟ ب ...

شما مادری هستید که با وجود یک کار از بچه کم نذارید؟ اگر اینطور هستید برای دوره بعد شرکت کنید.از الان بخونید برای سال بعد،تا زمان ثبت نام ارشد عقب نشینید.

یه چیزی بگم....برای ارشد دو ماه بکوب و دقیق بخونید زیر پنجاه میارید.

و از خدا بخواهید به وقت شما برکت بده

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
ممنونم . یعنی به نظرتون از الان شروع کنم آرام آرام و سال دیگه شرکت کنم ؟ چون الان که دیگه مهلت ثبت ن ...

بله به نظر من اگه واقعا به تحصیل علاقه دارید شروع کنید ، اصلا هم به حرفای منفی دیگران توجه نکنید ، اصلا نیازی به توضیح برای دیگران نیست  ، هر وقت از برنامه هاتون بگید منصرفتون میکنن

اگر هم مشورت میخواید با کسایی که اطلاعات بالایی دارن مشورت کنید ،نه هرکسی

به نظرم از الان شروع کنید ، هم بهتر میتونید مطالعه کنید چون زمان کافی دارید، هم برای روحیتون خوبه ، خودتون و بچتونم  اذیت نمیشید

برای تحصیل هیچچچوقت دیر نیست

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
تمام حرفاتون درسته . ولی گاهی دست تنهایی و حرف منفی آدم را دلسرد میکنه و فکر میکنه نمیشه یا دیره یا ...

کاملا درک میکنم چی میگید.این افکاریه که گریبانگیر همه ما میشه

اما یک اصل رو یادتون باشه.نه بچه داری باید مانع پیشرفت ما باشه و نه پیشرفت و اهدافی که داریم مانع فرزند آوری.ساده تر بگم...ما دو تا وظیفه بزرگ داریم: اول رسیدن به تکامل خودمون و پرورش استعداد ها، و دوم فرزنداوری و تربیت فرزند.

در کنار هم باید پیش برد

ان شاالله موفق باشید.

بله میشه اگه کرونا انشالا بره

ان شاءالله

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
کاملا درک میکنم چی میگید.این افکاریه که گریبانگیر همه ما میشه اما یک اصل رو یادتون باشه.نه بچه داری ...

ممنون کاملا با حرفاتون موافقم . خداروشکر که با شما آشنا شدم و از تجربتون بهره بردم . چون فکر میکردم اگه بخوام درس بخونم مادر خوبی نیستم و یا برای بچم کم گذاشتم .

برام دعا کنید بتونم 

بله به نظر من اگه واقعا به تحصیل علاقه دارید شروع کنید ، اصلا هم به حرفای منفی دیگران توجه نکنید ، ا ...

ممنونم . همینکه دلگرمی دادید برام یک دنیا ارزش داره . دعا کنید بتونم و اراده ام زیاد باشه و مادر خوب و درسخونی بشم 😍

ممنونم . همینکه دلگرمی دادید برام یک دنیا ارزش داره . دعا کنید بتونم و اراده ام زیاد باشه و مادر خوب ...

کاری نکردم عزیزم ، شما لطف دارید😍❤ ان شاءالله که  نی نی تون سالم بیاد بغلتون ، ان شاءالله برنامه ریزی درستی انجام میدید و با اراده تلاش میکنید و تو اون رشته و دانشگاهی که علاقه دارید قبول میشید ، فقط اینو بدون که زیادن کسایی که این راهو رفتن ، شاید سخت تر باشه که خب طبیعیه اما نشد نداره  ، برای کسی که علاقه داره سختی بی معنیه 😍 و این که خیییلی ممنون تاپیک خوب و مفیدی بود ، من که خیلی لذت بردم🙏 😍😍😍❤

من سه ماهه ازدواج کردم .ارشد ثبت نام کردم هنوز ی صفحه ام نخوندم.فک کنم خیلی سخت باشه با دوتا بچه .ب ...

تجربیات کاربرا رو بخونید 

کاری نکردم عزیزم ، شما لطف دارید😍❤ ان شاءالله که  نی نی تون سالم بیاد بغلتون ، ان شاءالله برنا ...

خواهش میکنم . امیدوارم همه ما خانمها بتونیم هم به فرزند و هم به علایقمون برسیم و خداوند کمکمون کنه .

خواهش میکنم . امیدوارم همه ما خانمها بتونیم هم به فرزند و هم به علایقمون برسیم و خداوند کمکمون کنه .

ان شاءالله❤ ، راستی بهترین کارو کردید که بازم بچه آوردید و نذاشتید فاصلشون زیاد بشه ، ان شاءالله در کنار خانوادتون سلامت ، شاد و خوشبخت باشید❤

ان شاءالله❤ ، راستی بهترین کارو کردید که بازم بچه آوردید و نذاشتید فاصلشون زیاد بشه ، ان شاءالله در ...

ممنونم بله با مشورت و تحقیقات که کردم به این نتیجه رسیدم که تفاوت سنی سه سال خوبه البته سختی هم داره اما توکل به خدا انشالا کمک میکنه . انشالا شما هم در پناه خدا شاد و سربلند و سلامت باشید دوست عزیز 🌹