2777
2789
عنوان

درس خوندن با بچه

5772 بازدید | 65 پست

سلام . من ۲۸ سالمه . یک بچه سه ساله دارم و باردار هم هستم . لیسانس عکاسی دارم اما تو دوره دانشگاه ازدواج کردم و بچه دارشدم . با اینکه عاشق درسم ولی ترجیح دادم اول از لحاظ خانوادگی تلاش کنم .

حالا نمیدونم ارشد بخونم یا نه . خودم خیلی علاقه دارم اما نمیدونم چطوری و با دوتا بچه میشه ؟ خیلی دوست دارم تا دکترا بخونم و تدریس کنم.اما نا امید هم میشم .

اگه تجربه ای دارید و نظری بهم بگین 🙏

یاد خدا آرام بخش قلب هاست 💚

من سه ماهه ازدواج کردم .ارشد ثبت نام کردم هنوز ی صفحه ام نخوندم.فک کنم خیلی سخت باشه با دوتا بچه .ب نظرت امیدی هست من قبول شم؟:/

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

تجربه که ندارم ولی زیاد دیدم با بچه درس میخونن و تازه از مجردام موفق ترن تو درس

واقعا نمیدونم چه جوری

اما تجربه به من ثابت کرده وقتی مشغله ادم زیاد باشه و زمانی که داره برای هرکار محدود باشه عملگردش بهتر میشه

فقط طلاق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مدرک کارشناسی دومم رو با بچه کوچیک خوندم و گرفتم حالا واسه استراحتش دوباره باردارم 😅😅😅

زندگی همچون یک آینه است زمانی که در آن لبخند بزنیم شگفت انگیزترین نتایج را به دست خواهیم آورد. پس به زندگی بخندید تا زندگی بهتون بخنده و از زندگیتون لذت ببرید ...       خدایا شکرت به خاطر همه نعمت هایی که دادی و ندادی   

منم دقیقا تو موقعیت شمام فقط یه دختر دو ساله دارم 

کاش کرونا ک بود انلاین بودن این یکسال ارشدمو میرفتم☹️

بُُُُُُُُــگذار  بُــگذرد   ،روزهـــاے ک روز ما نــیـــستــ  ، روزگـــارے روز مــاهم مــیــرســـد...

من با دوتا بچه ارشدم رو خوندم و الان هم برای دکترا شرکت کردم.بله میشه اما برنامه ریزی میخواد

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من سه ماهه ازدواج کردم .ارشد ثبت نام کردم هنوز ی صفحه ام نخوندم.فک کنم خیلی سخت باشه با دوتا بچه .ب ...

بله من اگه شما بودم حتما تلاشم بیشتر بود چون درگیر بچه داری نیستین . با انرژی بخونید

من با دوتا بچه ارشدم رو خوندم و الان هم برای دکترا شرکت کردم.بله میشه اما برنامه ریزی میخواد

سلام .چطوری برنامه ریزی کنم واقعا نمیدونم . ممکنه راهنمایی کنید

بله میشه ، فقط یه خورده سخته ، کسایی رو دیدم که توان و مدیریت بالایی داشتن و تونستن بخونن ، دخترعموم با سه تا بچه درس میخونه ، البته کمک و حمایت هم لازم دارید ، این که همسرتون هم موافق باشن مادر یا کسی تو بچه داری کمکتون کنن و...

از لحاظ عاطفی و رسیدگی هم باید بچه هاتون رو تامین کنید

اگه بخواید ادامه بدید کی  کنکور میدید؟

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
سختت میشه چون دوتا بچه کوچیک داشته باشی 😶 ناراحت نشیا ولی قصد ادامه تحصیل داشتی کاش باردار نمیش ...

تحصیل که دوست دارم اما الویتم این بود که بچم تنها نباشه و تفاوت سنی اش زیاد نشه 

سلام آفرین به شما مادرتون کمک هست برا بازی با بچه میشه ازتون رو بگید من نیاز دارم چون به شدت دلم میخواد بخونم برا دکترا

بله میشه ، فقط یه خورده سخته ، کسایی رو دیدم که توان و مدیریت بالایی داشتن و تونستن بخونن ، دخترعموم ...

والا من کاملا دست تنها هستم . همسرمم موافقه ولی کمکی ندارم از لحاظ خانواده ام .

نمیدونم چکار کنم یا اینکه بذارم بچم دنیا بیاد بعد کنکور بدم