2777
2789

چند روز پیش که شوهرم شب کار بود من خونه بابام بودم ساعت ۳ شب پیام داد گفت که عزیزم صبح من زود میرسم نمیام دنبالتون منم ۹ صبح بیدار شدم و با بچه ها برگشتم خونه رسیدم خونه طبق عادت گوشی همسر برداشتم چک کردم چه خبره دیدم یه پیام آمده که ساعت ۱۲ شب یه تخلف تو فلان جاده کردین و برگ جریمه بود منم خیلی تو نی نی سایت میگردم😫توهم خیانت برم داشت

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر بیدار کردم شروع کردم دعوا اونم منق خواب داد کشید چی شده و فلان منم پیام نشون دادم گفتم آره ما رو میزاری میری دور دور میگه کار میکنم از من اصرار از اون انکار من کاری نکردم

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹

خیلی اشتباه میکنی ک طبق عادت گوشی همسرتو چک میکنی

حریم شخصی دیکرانو رعایت کن

جوانه میزنم  🌱به روی زخم بر تنم فقط به حکم بودنم ک من زنم،زنم،زنم،...چو هم صدا شویم و پا به پای هم رویم و دست به دست هم دهیم و از ستم رها شویم،🤍جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری، نه  سنگ و سارها،نه پای چوبه دارها نه گریه های بارها،نه ننگ و عارهاا..جهان دیگری بسازیم از برابری به هم دلی و خواهری جهان شاد و بهتری😍😍😍❤❤❤

ببین مستقیم ازش برس اگ دیدی داره ی چیزیو مخفی می‌کنه شک کن بهش الان ک چیزی معلوم نیست بعدشم بهش نگو گوشیشو چک کردی

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم

طبق عادت؟گوشی وسیله شخصیه من به شخصه اگه شریک زندگیم بخواد به هر دلیلی گوشیمو چک کنه یه ثانیه باهاش نمیمونم

از چه می ترسی دگر بعد از سیاهی رنگ نیست....گرچه تنهایی ولی بی تکیه گاهی ننگ نیست...

با همون جمله تون ک  « طبق معمول گوشی همسرتونو چک میکنید »

کل بحث تاپیک  منحرف شد ...🙈

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....
ببین مستقیم ازش برس اگ دیدی داره ی چیزیو مخفی میکمه شک بهش الان ک چیزی معلوم نیست بعدشم بهش نگو گوشی ...

فایده نداره از خواب بیدارش کرده بهش توپیده

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته