2777
2789
عنوان

صرفا جهت اطلاع این قسمت زود قضاوت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 915 بازدید | 75 پست

هیچی تا ۴ روز دعوا و درگیری شوهر زیر بار نرفت دیروز خواهرم خونه ما بود صبح که بیدار شدیم دیدیم یه پیام جریمه آمد گوشیش که صبح ساعت ۶ تو جاده ارومیه تخلف کردی😮همه بدو به طرف کوچه که ماشین دزدیدن ولی ماشین سر جاش بود

اینجیمه اورگیم بختمیز قارادا اولسا کفنیمیز آغ اولاجاخ🌹🌹
هیچی تا ۴ روز دعوا و درگیری شوهر زیر بار نرفت دیروز خواهرم خونه ما بود صبح که بیدار شدیم دیدیم یه پی ...

برا منم چند باری پیش اومده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی تا ۴ روز دعوا و درگیری شوهر زیر بار نرفت دیروز خواهرم خونه ما بود صبح که بیدار شدیم دیدیم یه پی ...

چرا ۴ روز درگیری؟؟؟خب متن پیام که بود پیگیری میکردید چرا جریمه شده بالاخره دوربین عکس انداخته دیگه

واسه شوهر منم چند روزه هی میاد ماشینم تو خونه خوابیده پیامک جریمه میاد

ولی اگه پلاک رو چک کنین متوجه میشین مال شما هست یا نه

کاش نی نی سایتم دکمه بلاک داشت😍😍

احتمالا کسی بادستکاری پلاک باعث شده که جریمه واسه شما بیاد درسته؟؟؟؟

وقتی رفاقتتون بایکی تموم میشه،همه ی رازهاتون رو پیش خودتون نگه دارید،،،پایان رفاقته، پایان شرافت که نیست ،،   ،  ،،،،   جهان دیوانه ای بی درد سر میخواست ما بودیم ،،،ما پشت همان دست که پوچ است زدیم

بعد شوهرم گوشی خواهرم گرفت گفت ببین زود قضاوت کردی در حالی که خواهرم جایی نرفته بود ولی برگ جریمه آمده کلا خواهرم تا حالا ارومیه نرفته با ماشینش

فایده نداره از خواب بیدارش کرده بهش توپیده

🤣🤣🤣🤣عجیبه نی نی سایتیا میرن جستجو هاشونو میکنن شکاشونو میکنن دعواهاشونم میکنن بعد میان اینجا ک چیکار کنیم😐

اگه کلماتو غلط غلوط و اشتباه مینویسم لطفا ریپلای نکن و نخند ونیازیم نیست درستشو بهم بگی فقط ب بزرگی خودت ببخش و بدون ک اصلا تمرکزی روی کلمات نداردمم کیبوردمم هنگیه تازع وارد نی نی سایت شدم ولی تازه وارد نیستم با نی نی سایت اشنایی کاملل دارم ی دخترع ناامیدم بدون هیچ ارزویی توی تایپیکای غمگین همرو دلداری میدم و تو تایپیکای غمگینم همه دلداریم میدن ولی هم من هم غمگینای دیگ ک همو دلداری میدیم میدونیم ک اینا فقطط دلداری و تامامممم
واسه شوهر منم چند روزه هی میاد ماشینم تو خونه خوابیده پیامک جریمه میاد ولی اگه پلاک رو چک کنین متوج ...

آره مال ماست حتی برا خواهرمم درست بود پلاکش

منم امنیت اخلاقی جریمه کرد درصورتی که دوروز بود ماشین از پارکینگ بیرون نیومده بود 

‏اگر میدونستید آدما به عوض‌شدنِ دمای چایی و‌ قهوه‌شون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحه‌دار شده‌ی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتون‌رو به کسی نمیگفتید

بیچاره نمیدونسته راهنمایی براش به پا گذاشته و تو خیابون ها دارن ازش فیلم میگیرن😂😂😂

البته این که شوخی بود

ولی به خودت لطف کن و مشکلات و سوالاتت رو با آرامش با شوهرت حل کن و ازش بپرس

با داد و بیداد راهی از پیش نمیبری

ایشالا که چیزی نیست ،شک ننداز تو جون خودت خانم گل

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

تازگیا ازین موردا زیاد هست که ماشین تو پارکینگه و یهو خلافی میاد چرا چون یه عده مزاحم پلاکشونو دستکاری میکنن از شانس بد شما پلاک ب اسم شما درمیاد و جریمه میشین

این نکته یادم افتاد که در طول این مدت که تردد وسایل نقلیه از ساعت ۹ شب تا صبح ممنوعه بعضی از صاحبان خودرو با دستکاری پلاک ماشینشون بمنظور عدم شناسایی و جریمه نشدن باعث جریمه شدن یه خودروی دیگه با چنین پلاکی میشن. جای تاسفه😕😖