2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام اهدایی بگیرم برام دعا کن

ان شاالله خداوند بهت فرزند صالحی عطاکنه

اصلا نگران این نباش که شبیه ت میشه یا نه

چون اکثر مواردی که من دیدم شبیه میشن مخصوصا شبیه پدر (فکر کنم به خاطر نگاه کردن زیاد به طرف باشه در دوره ی بارداری)

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

سلام دوست داشتی این تاپیک منو بخون کمکت میکنه:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5700135/راه-حلی-برای-سقط-و-ناباروری?page=1

سال هاست که در زمینه طب سنتی مطالعه و تحقیق می کنم اگر سوالی در این زمینه داشتید در حد توان در خدمتم😊 طبیب نیستم اما بشدت علاقه مند
زندگیتون خراب نکنین همش بخاطر بچه هست ماهم پسرم10 ماهشه از تولدش چندبار خاستیم طلاق بگیریم😊

میدونی من از اول بارداریم باهمسر رابطه نداشتم الان یکساله 

شمام اینجور بودین ؟ 

سرنوشت بد نوشت ...
بچه ها عفونت مانع بارداری میشه ؟ اخه عفونت هم دارم

اره ممکنه 

درمان کن عزیزم خودتو خشک کن لباس زیر زود عوض کن پد اصلا نزار با ژل شستشو هربار خودتو بشور خوب خشک کن

گفتی چند ساله باردارنشدی؟ چندساله ازدواج کردی و خودت چندسالته

سرنوشت بد نوشت ...
باور کن من خودم خیلی دوست دارم ولی اطرافیانم میگن هنوز که وقت زیاد داری تازه یکسال اقدامی صبر کن

ول کن اطرافیانتو 

بببین تا بری و بچه بدن و اینا خیلی طول میکشه وقتیم دادن  یه مهمونی بزار و بچتو به همه معزفی کن تمام 

نمیتونی از پروشگاه بیاری  هیچوقت نفهمدم چرا اینکارو نمیکنید خوب بهتره که یکی رو از اینده نا مع ...

این حرفها تو حرف راحته عزیزم ولی تو عمل خیلی سخته بچه از پرورشگاه کلی دوندگی داره که ممکنه آخرش هم بهت ندن وضعیت مالی هم باید اوکی باشه الان دختر خاله م میخواست بچه از پرورشگاه بیاره انقدر چوب لای چرخش گزاشتن منصرف شد تازه اینا مشکلات قبل از اوردنشه

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
میدونی من از اول بارداریم باهمسر رابطه نداشتم الان یکساله  شمام اینجور بودین ؟

وای چه دل گنده

من با اینکه ای وی افی بودم

بعد جواب مثبتم که دو هفته باید منتظر می موندم رابطه داشتم

چطور مرد سر نشه؟؟

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده
میدونی من از اول بارداریم باهمسر رابطه نداشتم الان یکساله  شمام اینجور بودین ؟

ما داشتیم ولی خیلی کم ماه اخر شوهرم میترسید تا سه ماهم بعد زایمان نداشتیم..عادیه بفکر بدن خودت باش..ولی مواطب باش فیلم نگاه نکنه و خود ارصایی.یکم کوتاه بیاین..من بعصی شبا هست دیگه قاطی میکنم از دست بچه بعصی وقتا هم اون از بیخوابی و خستگی کار اولا خیلی بحث میکردیم ولی الان دیگه موقع قاطی کردن هم کوتاه میاییم..چ میشه کرد دیگه..ب روزای اول فک میکنیم ک همو دوست داشتیم