2777
2789
۲  ساله ازدواج کردم  ولی ۱ ساله اقدامم  . ۲۷ سالمه

وای عزیزم این فکرا نکن یه سال که جای نگرانی نداره طبیعیه اصلا دکتر هم نمیخواد منم بعد دوسال اینا شدم 

من ۳۴ سالمه 

اگه خانه داری سعی کن کاری پیدا کنی که تمام وقتت مشغول باشی اونوقت یهویی میبینی بارداری برا من اینجوری شد

سرنوشت بد نوشت ...
مرد خودش سرد شده من حتی خود ارصایی میکردم 

اشکالی نداره

الان سعی کن رابطه تون رو درست کنی

میتونی عزیزم حتی اگه تقاضا از طرف خودت باشه اینکارو بکن  و رابطه تون رو گرم کن دوباره

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما داشتیم ولی خیلی کم ماه اخر شوهرم میترسید تا سه ماهم بعد زایمان نداشتیم..عادیه بفکر بدن خودت باش.. ...

ن اون اصلا سرد سرد شده نسبت ب من 

نمیدونم شاید خیانت یا خ ا میکنه 

من ک میکنم خ ا

سرنوشت بد نوشت ...
ان شاالله خداوند بهت فرزند صالحی عطاکنه اصلا نگران این نباش که شبیه ت میشه یا نه چون اکثر مواردی ک ...

انشالله خدا دخملتو برات حفظ کنه گل ❣❣❣❣ فقط سالم بودن و صالح بودن برام مهمه اصلا شبیه کی بشه چه اهمیتی داره 

عروسش کنی انشالله

من به زودی مامان میشم 💖💖💖
انشالله خدا دخملتو برات حفظ کنه گل ❣❣❣❣ فقط سالم بودن و صالح بودن برام مهمه اصلا شبیه کی بشه چه اهمی ...

ممنون عزیزم😍😍😍

اشکالی نداره الان سعی کن رابطه تون رو درست کنی میتونی عزیزم حتی اگه تقاضا از طرف خودت باشه اینکارو ...

والا چی بگم الان ک اینقد رابطمون بد شده تو کارای طلاقم پیش وکیل اینا رفتم 

دلم برا بچم میسوزه فقط سه ماهشه 

سرنوشت بد نوشت ...
والا چی بگم الان ک اینقد رابطمون بد شده تو کارای طلاقم پیش وکیل اینا رفتم  دلم برا بچم میسوزه ...

‌کاش می رفتید پیش مشاور

دادگاه شما رو میفرسته

ولی بهتره خودتون قبلش برید که ان شاالله همه چی ردیف بشه 

اسی انقدر به خودت انرژی منفی نده هنوز دخترا ۳۵ سالشون ازدواج نکردن منم ۳۰ سالمه دوبار بارداری نا موف ...

بعضی وقتا خودمو میزنم به بیخیالی ولی وقتی خبر بارداری کسی رو میشنوم نه که حسودی کنم نه خوشحالم میشم فقط دلم برای خودم میسوزه همین

دلم خیلی گرفته همه اطرافیانم به چشم نازا به منو شوهرم نگاه میکنن 

خب عزیزم هنوز شوهرت آز نداده شاید واریکوسل باشن یا اسپرمشون ضعیف باشه که تقویت می کنن ایشالا نتیجه می گیرین شوهرتون رو راضی کنین آز بدن زیاد سخت نیست

خب عزیزم هنوز شوهرت آز نداده شاید واریکوسل باشن یا اسپرمشون ضعیف باشه که تقویت می کنن ایشالا نتیجه م ...

وا عزیزم تازه ۱سال اقدامی چه جوری مردم به چشم نازا میبیننت

بعدشم ببینن مگه دست خودآدمه..این دست خداست

حکمت خداست وگرنه همه دوست دارن بچه داربشن اگه اینو نمیفهمن بذار هرچی دوس دارن بگن

.نگران نباش به زودی باردار میشی

چندسال ازدواج کردی؟به همه بگو خودمون نمیخوایم