2777
2789
سنم داره میره بالا ۲۷ سالم شده

من ۲۹ سالمه هنور اقدام نکردم چقد عجله داری تو بابا

بعد بارداری و زایمان انقد فاصله میوفته بین تو و شوهرت قدر این روزا رو بدون

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیتونی از پروشگاه بیاری  هیچوقت نفهمدم چرا اینکارو نمیکنید خوب بهتره که یکی رو از اینده نا مع ...

شما اگه برید یبار بپرسید میبینین که شرایط خیلی سختی داره

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
نمیتونی از پروشگاه بیاری  هیچوقت نفهمدم چرا اینکارو نمیکنید خوب بهتره که یکی رو از اینده نا مع ...

باور کن من خودم خیلی دوست دارم ولی اطرافیانم میگن هنوز که وقت زیاد داری تازه یکسال اقدامی صبر کن

سنم داره میره بالا ۲۷ سالم شده

اسی انقدر به خودت انرژی منفی نده هنوز دخترا ۳۵ سالشون ازدواج نکردن منم ۳۰ سالمه دوبار بارداری نا موفق داشتم و ۱۱ سالم هست عروسی کردم هنوز بچه هم ندارم تازه بیماری نادری هم دارم که بارداری ریسک برام توکلت بخدا باشه به موقعش میده بچه هم میاد انقدر اذیتت میکنه که چی

توکلت علی الله.. 

عزیزم اصلا عجله نکن هر چیزی روزی داره و یه روزم خدا نی نی شما رو بهتون میده از من بهت نصیحت با این فکرا وقتت رو هدر نده به تفریح و به خودت تا میتونی برس چون روزی میرسه که با بچه ها آرزوی یه ساعت تنهایی و استراحت رو داری 

میشه گرفتن مجوز و  رفع مشکلات مالیم صلوات بفرستید دوستای عزیزم😘
خیلی هام تو حسرت بچه دار شدن پیر شدن...!

اره ولی بچه تو زمان مناسبش اون خانمم ک شب عروسی بچه دار میشه شانس نیاورده هیچ لدتی نمیبره 

برا من ک اینجوری بوده همه عشق و لذتای زندگی قبل بچه بود انگار الان دیگه فقط زندم زندگی نمیکنم

سرنوشت بد نوشت ...
عزیزم جنین اهدایی یعنی تخمک مال شماست یانه؟

اون موقع می گفتن اسپرم اهدایی حرامه و  این حرفها ما جنین اهدایی گرفتیم

الان میگن اسپرم اهدایی هست من نمیدونم دقیقا

مشاوره حقوقی هستم.... خوشحال میشم اگه بتونم کمکتون کنم.... به خصوص امور خانواده

خب منم سیزده ساله ازدواج کردم..بچه ندارم..بچه بخشی از زندگیه.. همــــــــه زندگی ک نیس.تفریح کن.لذت ببر از زندگیت.ب موقعش هرچی صلاحته عزیزم

هر بار این درو محکم ببند برو
دردسرای بچه خیلییییی زیاده به خودکشی فکر کردم الانم تو پروسه جدایی از شوهرمم قبل از بچه عاشقتر از ما ...

زندگیتون خراب نکنین همش بخاطر بچه هست ماهم پسرم10 ماهشه از تولدش چندبار خاستیم طلاق بگیریم😊