الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیتونی از پروشگاه بیاری هیچوقت نفهمدم چرا اینکارو نمیکنید خوب بهتره که یکی رو از اینده نا مع ...
این حرفها تو حرف راحته عزیزم ولی تو عمل خیلی سخته بچه از پرورشگاه کلی دوندگی داره که ممکنه آخرش هم بهت ندن وضعیت مالی هم باید اوکی باشه الان دختر خاله م میخواست بچه از پرورشگاه بیاره انقدر چوب لای چرخش گزاشتن منصرف شد تازه اینا مشکلات قبل از اوردنشه
میدونی من از اول بارداریم باهمسر رابطه نداشتم الان یکساله شمام اینجور بودین ؟
ما داشتیم ولی خیلی کم ماه اخر شوهرم میترسید تا سه ماهم بعد زایمان نداشتیم..عادیه بفکر بدن خودت باش..ولی مواطب باش فیلم نگاه نکنه و خود ارصایی.یکم کوتاه بیاین..من بعصی شبا هست دیگه قاطی میکنم از دست بچه بعصی وقتا هم اون از بیخوابی و خستگی کار اولا خیلی بحث میکردیم ولی الان دیگه موقع قاطی کردن هم کوتاه میاییم..چ میشه کرد دیگه..ب روزای اول فک میکنیم ک همو دوست داشتیم