2777
2789

از بین تمام امور مراقبت نوزاد، به‌نظر می‌‌رسد هیچ چیز بیشتر از چیدن ناخن نوزاد، برای‌ والدین ترسناک نیست. والدین به دو گروه مساوی‌ طرفداران استفاده از قیچی‌ و دوستداران ناخن‌گیر تقسیم شده‌اند. در این مقاله بهترین روش های گرفتن ناخن نوزاد را با هم یاد میگیریم.

1.  چیدن ناخن بچه
  2. ناخن‌گیر یا قیچی‌؟
  3. زمان گرفتن ناخن بچه
  4. انتخاب ناخن گیر مناسب برای کودکان

بعضی‌ والدین قسم می‌‌خورند که با جویدن، ناخنهای‌ نوزادشان را کوتاه می‌‌کنند. کار سختی‌ نیست، زیرا ناخنها در این مرحله بسیار نرم هستند. مزیت این روش این است که دیگر خطر بریده شدن انگشت نوزاد با قیچی‌ را در برندارد، ولی‌ اشکال در اینجاست که خطر پارگی‌ ناخن تا سر حد پوست وجود دارد. خودِ من هرگز نمی‌‌توانم خود را به این امر راضی‌ کنم.

من حتی‌ ناخنهای‌ خودم را نمی‌‌جوم و جویدن ناخنهای‌ فرزندم واقعاً عجیب به‌نظرم می‌‌رسد.

برای‌ اجتناب از تمام این مسائل می‌‌توانید دستکش پنبه‌ای‌ به نوزاد بپوشانید، ولی‌ به احتمال زیاد نوزاد پوشیدن آن را در دراز مدت دوست نخواهد داشت و از طرفی‌، از شما چه پنهان، کوتاه کردن ناخن بچه ها برای‌ والدین ناراحت کننده‌تر از خود کودکان است.

اسطوره تربیت کودک فقط جوفراست   jofrost.ir

سلام عزیزم پسر من پنج سالشه چند‌وقته به شدت از ناخن گرفتن میترسه  با جیغ و داد و گریه و تهدید و جایزه....هرچیزی اصلا نمیگذاره ناخناشو بگیریم

به نظرتون چیکارکنیم؟

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی