2777
2789
عنوان

حالم بده

78 بازدید | 8 پست

من و شوهرم ده دوازده ساله باهم ازدواج کردیم مال دوتا شهر مختلفیم خودمون همدیگرو دیدیم عاشقانه ازدواج کردیم همه چیز خیلی خوب بود شوهرم از اول هم گفته بود عصبانی که میشه نمیتونه خودشو کنترل کنه دعوا داشتیم آشتی داشتیم خوب بود کارایی میکرد که اون هراز گاهی عصبانیتش به چشمم نمی اومد اما الان چند سالیه درگیری هامون زیاد شده بچه هم داریم ..دو سه ساله تو شهر شوهرم هستیم اختلافاتمون بیشتر شده چیزایی که همه زوجها اول ازدواج درگیرشن خانواده ها و....ما الان گیر افتادیم توش واقعا خسته شدم شوهرم دیگه کنترلی رو رفتارش نیست تهدید فحش توهین  به خودم به بچه به پدر و مادر کینه ایی شده سر هر چیزی از پدر و مادرم بد میکه دعوامون میشه پاشونو میکشه وسط خسته شدم ازش اصلا احساس میکنم حسی بهش ندارم به زوره باهلش زندگی میکنم تو غربتم هیشکیو ندارم شوهرم اینجوری واقعا دارم عذاب میکشم فکر جدایی میکنم بعد میگم بچم چی ؟ مردم حرفاشون آبرو خودم پدر مادرم. آخه طوریه پیش چشم همه بهترینیم یعنی همه حسرت زندگیمونو دارن به قول معروف تومون خودمونو میسوزونه بیرونمون مردمو 

لایک نکنین لطفا 😊

شما چیکار میکنین با عصبانیت شوهرتون ؟ من خیلی صحبت کردم که تو هین نکنه حتی تهدید به زدن و اینا هم جدیدا داره متاسفانه قبلا یکی دو بار هم زده ولی ..

لایک نکنین لطفا 😊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون از اول ازدواج گفته عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم و این پذیرفته شده تلاسی نکرده عادت کرده به تخلیه عصبانیت هرجور راحته درحالی که اومدیم و خدای نکرده یکی عصبی شد تو عصبانیت یکی رو هل داد اونم سرش خورد جایی مرد. یعنی چی وقتی عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم. باید ادم روی خودش کارکنه. من برعکس بودم یعنی عصبی میشدم هرچی میخواستم میگفتم بعدم میگفتم عصبانیت بوده و نیتی نداشتم اما نامزدم متوجهم کرد که چه قدر کاری که میکنم تاثیر بدی داره

چون از اول ازدواج گفته عصبی میشم نمیتونم خودمو کنترل کنم و این پذیرفته شده تلاسی نکرده عادت کرده به ...

دقیقا شوهرمم اینو میگه ولی واقعا تاثیر بدی روی من میزاره .

چطور متوجهتون کرد؟ چیکار کرد؟ 

من اینقدر میگم شوهرم میگه باشه اما بعد همون همونه

لایک نکنین لطفا 😊

من مجردم ولی یکی میگفت موقع دعوا یا عصبانیت شوهرش کاملا ساکت میشه و خودشو کنترل میکنه حرفی نزنه..مثلا شوهرش با داد و بیداد هی حرف میزده وقتی تموم میشده حرفش  بهش میگفته  حالا حرص نخور بشین برات چایی بیارم. یا یه همچین حرفایی..بعدم منطقی و اروم حرف میزده باهاش و اتفاقا همه تقصیرا هم مینداخته گردن همسرش😂. میگفت از یه ادم عصبی یه ادم آروم ساخته..

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
من مجردم ولی یکی میگفت موقع دعوا یا عصبانیت شوهرش کاملا ساکت میشه و خودشو کنترل میکنه حرفی نزنه..مثل ...

حرفاش غیر قابل تحمله دیگه ...

نمیدونم این راهم امتحان میکنم حالا .

بدبختی من خودمم نمیتونم میریزم بهم حالم بد میشه قبلا حرف نمیزدم الان جواب میدم 

لایک نکنین لطفا 😊
دقیقا شوهرمم اینو میگه ولی واقعا تاثیر بدی روی من میزاره . چطور متوجهتون کرد؟ چیکار کرد؟  من ...

وقتی که ناراحت نیستم باهام حرف زده چند بار هم وقتی اینجوری برخورد کردم انقدر مدت طولانی سکوت کرد که داشتم میترکیدم😂 کمکم متوجه شدم و هی بهتر شدم البته من فحش نمیدادم ها ولی عصبی میشدم حرفایی میزدم که میدونستم ناراحتش میکنه.... 

حرفاش غیر قابل تحمله دیگه ... نمیدونم این راهم امتحان میکنم حالا . بدبختی من خودمم نمیتونم میریزم ...

انشالله درست میشه عزیزم..میدونم سخته..همیشه اگه ی سر دعوا کنترل بشه ، ادامه پیدا نمیکنه.

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!