2777
2789

پسرم ۶ ماهو نیمه هست ، از ۵ ماهگی غذاشو شروع کردم اوایل خیلی خوب و راحت میخورد کم کم بی میل شد با بازی بهش غذا میدادم ، ولی الان خیلی ناجور شده همش تو دهنش نگه میداره یا توف میکنه بیرون😢

غذاهاشم مزه دار کردم حتی ولی بازم همینجوریه هرچی بزرگتر میشه هوشیارتر و بدتر میشه 

نمیدونم چیکارش کنم 

وزن گیریش کند شده دکتر گفت باید غذا بخوره 

تجربه ای دارین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شیرکمتربده تا حسابی گشنه بشه

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧

مال منم همینجوری بود درست میشه انقدر حرص خوردم دوتا از تار موهام سفید شد از ناراحتی ولی یه دوره داره مولتی ویتامین و آهنشو به موقع بده درست میشه

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

اوففففففف

پسره من نزدیکه دوسالشه به خدا دیوونم کرده هرچی واسش بپزم نصیب سطل آشغال میشه 

آجیا واسه پسرم دعا کنید مشکلش رفع بشه خیلی حالم خرابه 😥😥😥 دعا کنید ناامید نشم 🙏🙏🙏خدا بچه سالم و صالح نصیبتون کنه 😭😭😭🌹🌹🌹🌹

سویق بگیر 

اوافود 

خوشمزه و مقوی 

سرچ کن ایسنتا

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

من تا سه چهار سالگی اینجوری بودم مامانم همیشه تعریف میکنه حتی شده چند ساعت نگهش میداشتم .هیچیم نشده سالم سالمم الان اضافه وزنم دارم .نترس گشنش بشه میخوره

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

خب بچه 6ماه آنچنان غذا نمیخوره شیر تت یکسالگی تو اولویت

قطره ویتامینشم بده اشتهاش بهتر میشه

غذام گوشت گوسفند بپز بعد تو آبش  یکم برنج جعفری هویچ رنده شده بریز میشه یه سوپ خوشمزه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید

دختر من اینقدر نگه میداشت تو دهنش عذا که کپک میزد غذا😕

إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ ????

چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که مى‏گوید باش پس [بى‏درنگ] موجود مى‏شود (??)