2777
2789
عنوان

دوستان توروخدا کمک اورژانسی

476 بازدید | 29 پست

من تو ۶ روز گذشته ۳ بار تست بتا دادم .

اولی ۱۹۰ 

دومی ۱۰۹ 

و سومی ۱۳۲ 

لک بینی دارم و امروز کمی خونریزی

دکتر میگه دلبخواهه میخای برو امروز امپول بزن سقط بشه

بنظرتون باردارم؟

ایا کسی بوده اینجور بوده باشه عدد بتا هی بالا و پایین بشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با یه سونو مشخص میشه حامله یا نه دیگه به نظرم دکترتو عوض کن

روز دوشنبه اون هفته سنو کرد چیزی ندید امروز نامه داد برم بیمارستان .‌یعنی برم برای سقط یا صبر کنم؟

اخه شما ک مطمئن نیستی حامله ایی یا نه چجوری امپول سقط دادن، به نظرم یه سونو برو و پزشک تو عوض کن

فقط با بتا ک بالا و پایین شده 

متاسفانه ایران نیستم 

خاک برسر شدم . بخدا نمیدونم چه غلطی کنم . گرفتار شدم واسم دعا کنید

روز دوشنبه اون هفته سنو کرد چیزی ندید امروز نامه داد برم بیمارستان .‌یعنی برم برای سقط یا صبر کنم؟

ببین هرجوری میگه بازم جور نمیشه اگه چیزی ندیده امپول سقط چرا داده، احتمالا امپول سقط نیست و امپول دادع پری بشید و اون امپول اگه حامله باشید اسیبی به جنین نمیزنه اگه نباشی پری میشی

ببین هرجوری میگه بازم جور نمیشه اگه چیزی ندیده امپول سقط چرا داده، احتمالا امپول سقط نیست و امپول دا ...

تا برم ببینم پس چیه 

اخه مبگه احتمالا خارج رحمیه که تو رحم‌ندیدمش و بتات هی بالا و پایین میشخ

تا برم ببینم پس چیه  اخه مبگه احتمالا خارج رحمیه که تو رحم‌ندیدمش و بتات هی بالا و پایین میشخ

نه منم مشکل شمارو داشتم سه تا بتا دادم سونو دادم چیزی نبود، کیست داشتم بهم امپول دادم زدم پری شدم 

نه امپول واسه سقط هست اسمش نمیدونم چیه باید برم بیمارستان بزنن

بنظرم امپول پروژسترون بزن..اگه منفی باشی مریض میشی..اگه باردار دیگه لک نمیبینی و بچه سفت میشه 

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
نه منم مشکل شمارو داشتم سه تا بتا دادم سونو دادم چیزی نبود، کیست داشتم بهم امپول دادم زدم پری شدم&nb ...

۲ تا امپول بود درسته؟

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..