2777
2789

درچه حالین چیکار میکنین بهتون خوش بگذره 

خواستگار خوب دارین چند سالتونه 

بیاین درد دل کنیم چون هممون هم دردیم  

21سالمه آشناها میگن زود شوهر کن داره دیر میشه دیگه پسر نمیاد خاستگاریت چنتا بچه دار میاد فلان هوووف خسته شدم دیگه بریدم گناه ماچیبود شدیم مطلقه😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهشون بگو زر نزن از حول حلیم بیوفتم تودیگ حالا انگارشوهر یه گ...ی ول کن توروخدا یه بارشکست خوردی هنو سرعقل نیومدی شوهرنکن 

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃
هنوز کسی که دوسش دارم نیومده منم نمیخام زندگی بی عشق شروع کنم بنظرتون کارم درسته یابیخیال همه چی بشم ...

یعنی شوهرکنی شیرم حلالت نمیکنم

اغااااا منظورم از بنگ(بنگ بنگ تفنگه) اهل دلا اشتباه نگیرید😁 یاشایدم بگیرید🤭🍀🍀🍀🍀🍃🍃🍃

به حرف دیگران توجه نکن توانایی هات رو زیاد کن ورزش کن تو جمع باش خوش اخلاق باش مطمئنا یک دختر شاد و توانا خواستگارهای بهتری داره . من ۳۵ سالمه ۳ ساله جدا شدم خواستگارها اکثرا مطلقه بودن ولی بدون بچه . روحیه ام خدا رو شکر خوبه . اصلا از طلاقم ناراحت نیستم .