با یکی بحثم شده بود حق بامنم بود فش داد منم ادمی نیستم که بی جوابش بزارم ولی مادرم نذاشت جوابشو بدم درحالی حق با من بود عوضش باعث شد زنگ بزنم بگم ببخشید بهم گفت خراب و گم شو از این حرفا😳😳دارم میترکم چیکارکنم یه چیزی بگید اروم شم
بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به يكي كه بهش اعتماد داري بگو پيغام ببره براش بگه فلاني گفت ( هر چي ميخواي بگو) بعد اگه خواست دعوا بشه بزنيد زيرش به مامانت بگو نه دروغ ميگه يا كلا ولش كن ك و ن لقش
به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
واقعا راست میکی الان دارم میسوزم فک کرد ازش ترسیدم
نه بابا آه مظلوم بی جواب نمیمونه خدایه جایی خردش میکنه به سرم اومده که میگم فقط منتظر باش بازتو خوبه مامان داری درد دلت بهش بگی من کسی نداشتم اونایی هم که بودن گفتن بزار بره گمشه آروم باش وبی شخصیت نباش درسته که نباید زنگ میزدی حالا شده ناراحت نباش روزگار اونو پیش توخرد میکنه این حرفم یادت باشه
خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند