2777
2789
عنوان

دعوا 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
دل شکوندن بده اما بنظرم شکستن دل کسی که دل مارو شکسته اصلا بد نیست

نه منظورم اينه يه چيزايي براي دل شكوندن بده، نقطه ضعف هر كسي رو بگيري نابود ميشه اشكش در مياد ، من يكي از فاميلامون نميدوني با من چه ها كرد پر نقطه ضعفم بود اما هيچي نگفتم 

به خاطر کارای نکرده و گناه نداشته همیشه مجبور به عذر خواهی بودم🥺کاربریمو گذاشتم ببخشید که بدبختیم جلو چشمم باشه
نه بابا آه مظلوم بی جواب نمیمونه خدایه جایی خردش میکنه به سرم اومده که میگم فقط منتظر باش بازتو خوبه ...

حدا کنه دیوونه شدم غدام نمیتونم بخورم

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه منظورم اينه يه چيزايي براي دل شكوندن بده، نقطه ضعف هر كسي رو بگيري نابود ميشه اشكش در مياد ، من ي ...

من باشم میگم 

اگه سکوت کنیم نمیگن طرف خانمه با شخصیته 

فکر میکنن لالیم زبون نداریم

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
من باشم وجدان رو میذارم کنار و ب تلافی از همین نقطه ضعفش استفاده میکنم با خنده میگم وای فلانی بعد ا ...

وای عالیه

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
من باشم میگم  اگه سکوت کنیم نمیگن طرف خانمه با شخصیته  فکر میکنن لالیم زبون نداریم

اره بیشتر فاز برداشته بود 

واي نه دل شكوندن بده تاوان داره،يه جور ديگه حالشو بگيره

او دلمو شکست هیچی تاوانی نداره

هیچی بی ارزش باشه برات  . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ...

وای نه الان زنگ بزنم ضایع نیست

من همون روز جرش میدادم  چرا انقد دیر تاپیک زدی      

اون روز انقد رو مخم کار رفته بود گرمم بود متوجه نبودم

حدا کنه دیوونه شدم غدام نمیتونم بخورم

منم اونطور بود زمان میخواد تافراموش کنی هرچقدر حساس باشی بیشتراذیت میشی اگه یه موقع دیدیش محلش نذار برو خودتوسرگرم کن تاآروم شی هرچی سربه سرآدمای بی شخصیت بزاری خودت ضرر میبینی

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
@موطلائی    

اشتباه کردی جوابشو ندادی و بعدشم عذرخواهی کردی

به آدمای زیادی رو بدی سوارت میشن

بهش بگو به خاطر مامانم این کارو کردم وگرنه هیچ ارزشی برام نداری

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁