2777
2789
عنوان

دعوا 😡😡😡😡

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 59 پست
چرا من خندم‌گرفت😑🤣🤣🤣🤣

چرا😱😱😱

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بهش پیام بده فوش کشش کن

الان دیگه ارزششو داره

بجز قوم شوهر که ویران گرند بنی آدم اعضای یک دیگرن    بامدادخمار🧡گروه نارنجی🧡وزن اولیه۷۹😭😭😭هدف۶۳🧡😍
حتما نامزدت بوده و مادرت نخواسته چیزی بهم بخوره

نه باوووو دختر فامیل

تو دیگه‌اون ادم سابق نمیشی میدونم ک میگم😶

واقعا😭😭😭😭😭😭

چرا زنگ زدی گفتی ببخشید؟😐😐😐بزنم لهت کنم

قشنگ شخصیت خودتو نابود کردی

ب حرف مادرت گوش نمیدادی طرفو دهن کوب میکردی

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
یجوری فکر کرد ازش ترسیدم

هنوز موقعیت هست

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

شخصیت خودشو نشون داده که فحشت داده مگه همه چی فحش دادنه اصلا ناراحت نباش خداجوابش میده توادبت نشون دادی اون شخصیت بی ارزشش

خدامیدانددردلم چه آشوبیست خدامیداندچقدرسختی کشیدم وچه آتشهایی دردلم روشن کردند 
چرا زنگ زدی گفتی ببخشید؟😐😐😐بزنم لهت کنم قشنگ شخصیت خودتو نابود کردی ب حرف مادرت گوش نمیدادی طرف ...

وای حرقپف دلمو زدی اصلا ادمی نیستم که به کسی بگم ببخشید و این حرفا یه فش های داشتم براش ولی نذاشت اونقد مخمو خورد الان چیکار کنم دارم میمیرم 

قطعا زن داداشت بوده نه؟

اگه زن داداشش بوده باشه واقعا این کار مادرش نهایت بی عقلی بوده که غرور دخترشو نابود کرده

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
شخصیت خودشو نشون داده که فحشت داده مگه همه چی فحش دادنه اصلا ناراحت نباش خداجوابش میده توادبت نشون د ...

واقعا راست میکی الان دارم میسوزم فک کرد ازش ترسیدم

وای حرقپف دلمو زدی اصلا ادمی نیستم که به کسی بگم ببخشید و این حرفا یه فش های داشتم براش ولی نذاشت او ...

والا من باشم همین الان زنگ میزنم میشورم و پهنش میکنم 

قطعا زن داداشت بوده نه؟

نه بخدا یه فامیل دور