2777
2789
عنوان

سونوگرافی غربالگری خوب در تبریز

4384 بازدید | 45 پست

سلام دوستان دوشنبه باید برم سونوی ان تی برای سونو و آزمایشش کجاها دقیقه؟ اگه میشه شماره تماس هم بذارین بی زحمت❤

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم منم باردار شدم اونم خود به خود اصلا به هیج دکتری نرفتم خدا بعد ۶ سال معجزه کرد 😍😍😍😍فقط درد پریودی دارم بتام ۱۰۰۰ بود با ۴ روز تاخیر خوبه بنظرت ؟فردا میرم دکتر تا فردا صبر ندارم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
خانومای تبریزییییییییی؟؟؟

سلام عزیزم

سونوگرافی من دکتربابالو رو پیشنهاد میکنم که کارش حرف نداره

البته حتما ازخود دکتربابالو وقت بگیر دوتا دکتردیگه هم هستن خوبن ولی به پای بابالو نمیرسن

آزمایشگاه هم دانش خوبه

البته دانش1تو۱۷شهریور

بازم سوالی بود درخدمتم

تولدیکسالگی گل پسرم
سلام عزیزم منم باردار شدم اونم خود به خود اصلا به هیج دکتری نرفتم خدا بعد ۶ سال معجزه کرد 😍😍😍😍فق ...

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات😍😍😍

خدا رو هزاران بار شکر برای خدا که کاری نداره خیلی خیلی تبریک میگم ان شاالله صحیح و سالم بغل کنی نینی نازتو😍❤❤

خیلیم عالیه نگران هیچی نباش معجزه ی خدا رو دست کم نگیر عزیزم 

عزیزم چقدر خوشحال شدم برات😍😍😍 خدا رو هزاران بار شکر برای خدا که کاری نداره خیلی خیلی تبریک میگم ...

خیلی ممنون عزیزم فداتشم خدا نی نیتو حفظ کنه برام دعا کن قلبشم تشکیل بشه دیروز رفتم گفت تقریبا یه ماهه هست ساک حاملگی رو دید گفت برا قلبش سه هفته دیگه بیا دعا کن برام قلبشم تشکیل بشه نمیدونم چرا قربون خدا برم اصلا باور نمیکنم اون همه دکتر دوا درمون درست ماهی اومد تو دلم که هیچ کاری نکرده بودم دکتر گفت کاملا حاملگی طبیعی هست ولی من هنوز یکم میترسم

خداجون مرسی بابت این هدیه ای که بعد ۶ سال  بهم دادی خودت نگه دارش باش 😘😘😘😘😘پسر کوچولوم بی صبرانه منتظرتم❤❤❤❤
خیلی ممنون عزیزم فداتشم خدا نی نیتو حفظ کنه برام دعا کن قلبشم تشکیل بشه دیروز رفتم گفت تقریبا یه ماه ...

عزیزم دیگه باور کن و مطمئن باش که خدا معجزه شو بهت نشون داده هر چقدر میتونی فقط شکرشو بجا بیار حاملگی طبیعی خیلی نعمت بزرگیه من وقتی میبینم یکی طبیعی باردار شده فقط خدا رو شکر میکنم

نگران قلب کوچولوش هم نباش همون خدایی که بهت بخشیده تا آخرش نگه دارشه استرس اصلا خوب نیست برات آروم باش و سعی کن دعا و قرآن زیاد بخونی مطمئن باش سه هفته دیگه میای میگی رفتم قلبشو دیدم😍😍

سلام عزیزم سونوگرافی من دکتربابالو رو پیشنهاد میکنم که کارش حرف نداره البته حتما ازخود دکتربابالو ...

ممنون از راهنماییت عزیزم

سونو هامو میرم بابالو ولی برا خود دکتر بابالو وقت نمیدن میرم پیش دکتر ظهیری ایشونم خیلی عالی هستن من دوسشون دارم

خدا نینی تو براتون حفظ کنه عزیزم😍😘❤

عزیزم دیگه باور کن و مطمئن باش که خدا معجزه شو بهت نشون داده هر چقدر میتونی فقط شکرشو بجا بیار حاملگ ...

انشاالله عزیزم انشاالله خدا  خیلی خیلی  مهربونه قربون خدا برم  کلا نامید شده بودم   تو ناامیدی  خدا معجزه شو بهم نشون داد خدا خودش نگهدارش باشه خدا نی نی تو هم صحیح و سالم بهت برسونه❤❤❤

انشاالله عزیزم انشاالله خدا  خیلی خیلی  مهربونه قربون خدا برم  کلا نامید شده بودم &nb ...

بازم خدا رو شکر عزیزم

خیلی مراقب خودت باش استرسو بذار کنار و به تغذیه ات برس

شنیدم میوه ی به برای تشکیل قلب خیلی خوبه اگه پیدا کردی بخورش البته خام نه ها باید پخته بشه من مرباشو میخوردم

بازم خدا رو شکر عزیزم خیلی مراقب خودت باش استرسو بذار کنار و به تغذیه ات برس شنیدم میوه ی به برای ...

اهان دیگه چیا خوبه میگن آجیل و موز و سبزیجات خوبه میوه زیاد میخورم دکتر گفت شیر بخور هرروز سه لیوان دارو هم  هیچی نداد فقط فولیک اسید داد گفت نیازی نیس

اهان دیگه چیا خوبه میگن آجیل و موز و سبزیجات خوبه میوه زیاد میخورم دکتر گفت شیر بخور هرروز سه لیوان ...

اره همینا خوبه آجیل و میوه و سبزیجات تازه زیاد بخور قند و شکر کم بخور زعفرون و زرشک و کنجد و دم نوش اینا اصلا نخور 

تو نت بزنی چیا خوبن چیا بد لیستشو میاره

آره الان فقط فولیک اسید کافیه حتما سر وقت بخور

راستی شما مشکلتون چی بود؟

اره همینا خوبه آجیل و میوه و سبزیجات تازه زیاد بخور قند و شکر کم بخور زعفرون و زرشک و کنجد و دم نوش ...

واسه هر دومونم میگفتن سالمین هر ماه فولیکول بالغ داشتم میگفتن نازایی ناشناخته نگو خدا خودش نمیداده قربونش برم هنوز به وقتش مونده الان این ماه هم هیچ کاری نکردم هیچی تصمیم گرفته بودم ماه بعد برم پریسا موسی مور که از موعدم گزشت بدجور شکم درد و کمر درد گرفتم افتضاح بود تست کردم مثبت شد اصلا اصلا باور نمیکردم  رفتم آز عدد بتا ۱۰۰۰ اومد 

واسه هر دومونم میگفتن سالمین هر ماه فولیکول بالغ داشتم میگفتن نازایی ناشناخته نگو خدا خودش نمیداده ق ...

خداروشکر عزیزم که به نتیجه رسیدین خدا تا آخر براتون حفظش کنه و بشه نور زندگیتون 😍😍