الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا جونم نمیدونم چطوری ازت تشکر کنم, ممنونم که به حرف دلم گوش دادی 😍😍 خدایا خودت حافظ نی نی من باش.. و به تمام اونایی که منتظرن یه نی نی ناز و سالم بده.. الهی همتون به مراد دلتون برسید عزیزان..💜💜💜
من هردوتاش میریزیم نصف استکان همه چی باهم میریزم جوهم بریزی همون اول که لعاب میده باید زیرش کم باشه دوساعت حداقل که خوب جابیفته هویج هم یه دونه بسشه رنده ریزشده
امان از زن عاشقحتی گناهان و زشتی های معشوقش را هم می پرستد!در آن حدی که خود مرد هم نمی تواند جنایاتش را بدان گونه که زنی عاشق برایش تبرئه می کند ، تبرئه کند . . . !!
جو پرک و اول کار بریز لعاب میده ب سوپ رشته رو هم ریز کن ریز ریز و بریز عالی میشه
یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...
من ماکارانی میریزم خوب میشه...گوشتت رو سرخ کن پیاز داغ بگیر ادویه و نمک و فلفل بزن عدس اگ دوست داری اضافه کن و هویج و سبزیجات و ماکارانی خورد شده ریز ریز
اول مرغ رو با پیاز بذار خوب سرخ شه و کمی زرد چوبه و نمک و فلفل بزن بعد آب بریز و هویج و جعفری اضافه کن و بیست دقیقه مونده به پخت کامل رشته رو بریز بذار جا بیفته
Πچه در دل من .......چه در سر تو .......من از تو رسیدم به باور تو Π (( تو بودی و من ))
مامانم فقط میشوره بعد اضافه میکنه له هم میشه اصلا معلوم نی
نمیدونم دقیق
یه کِش اونقدری کِش میاد که بضاعتشه بعدش از یه جایی به بعد دیگه نمیتونه، نه که نخواد، نمیتونه زیادی بکشی در میره میخوره تو چشم و چالت این حکایتِ خیلی از آدماست آدمها رو بیشتر از تحملشون تحت فشار قرار ندید...