2777
2789

محل کارم متوجه شدم حق چندین نفر داره ضایع میشه

به صورتی که اگه رئیسم نخاد براشون کاری کنه هیچ پولی دستشونو نمیگیره ولی داره براشون کاری انجام میده و پول هنگفتی برای پورسانت خودش برمیداره

اوناهم قشر ضعیفی هستن از نظر مالی فرهنگی و حتی عقلی و متوجه نیستن یعنی درمیون گذاشتن مطلب با اونا دردی دوا نمیکنه

مدیریت و مسبب کار و درآمد کلا منم یعنی من نباشم همشون ضرر میکنن

حالا از وقتی فهمیدم به شدت عذاب وجدان گرفتم بخام عکس العمل قانونی نشون بدم احتمالش خیلی زیاده با آشناهایی که داره همه چی رو علیه من کنه ازون طرف هم ممکنه اون خانواده ها از همون پول کم محروم بشن و کلا زندگیشون فلج میشه

بخام برم ازینجا هم خودم به شدت تو مضیقه قرار میگیرم چه مالی چه ادامه تحصیل هم ممکنه برای اون خانواده ها اوضاع بدتر بشه

بخام بمونم با عذاب وجدانم چه کنم

چند شبه خوابم نمیبره اصلا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینطوری ک تو گفتی عملا هیچ کاری ازت برنمیاد

واسه رسیدن ب اهدافم واسم دعا میکنی؟🥺تیکر بارداری نیست😊من همتونو دوس دارم خب؟مهربون باشیم❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖❤🧡💛💚💙💜🤎🖤🤍💖
انقد اون خانواده ها تماس میگیرن و از مشکلاتشون میگن نمیتونم نادیدشون بگیرم

سهی کن از راهی بری ک نه سیخ بسوزه نه کباب 

یا اگه نمیتونی قیدشو بزن 

تو ب تنهایی نمیتونی مقابل فساد مالی باایستی

سهی کن از راهی بری ک نه سیخ بسوزه نه کباب  یا اگه نمیتونی قیدشو بزن  تو ب تنهایی نمیتونی ...

خیلی فکر کردم که بقول شما یه راه وسطی رو انتخاب کنم و به نتیجه ای نرسیدم

میخام با رئیسم امروز یا فردا که اومد صحبت کنم و بهش بگم من نمیتونم شاهد این روند باشم ولی احتمالش میره بالا که بعدش مجبور به ترک کارم بشم

نمیدونم فکر نکنم زود بتونم اونم تو این شرایط خیلی هم قسط و هزینه دارم یک ماه هم که بیکار بمونم خیل ...

پس ب نظر من بهتر اولویتت خودت باشی چون تو نباشی یکی دیگه این روال رو میره 

با ی گل بهار نمیشه

نمیدونم فکر نکنم زود بتونم اونم تو این شرایط خیلی هم قسط و هزینه دارم یک ماه هم که بیکار بمونم خیل ...

سلام من در مورد ازدواج ازت خواستم راهنمایی بگیرم میشه درخواست دوستی امو قبول کنی؟