2777
2789
عنوان

متاهل ها لطفا

534 بازدید | 66 پست

به شوهرم میگم بزار برم دیتگاه ایودی بزارم واسه جلوگیری تازه عروسی کردیم بچه نمیخوایم ک میگه رفتی گذاشتی برو خونه مامانت دیگه خونه من نیا میگم پس چیکار کنم قرص بخورم؟؟ میگه هیچکار نکن اصلا من دیگه کاری نمیکنم... نزدیکت نمیشم 

همش کارش اینه این ک قلبمو بلرزونه بعضی حرفا جلوی نفس کشیدنمو میگیره خدا ازش نگذره کم کم دارم ازش متنفر میشم

وای چرا

کاربری سه نفره اس                                        دخترم  دوست دارم 😍😍😍 میشه واسه اینکه برم سر خونه زندگیم و یه نی نی  بیارم صلوات بفرستید😊😊😊   مامانت خیلی قرتیه😉😉😉  بابات خیلی خوشتیپع😈😈😈 اره عزیزم همه خوبن و جای تو خالی ست😢😢😢                   دختر عزیزم  تو تنها فرزند و بهترین دوست مامانت هستی😍😍😍😘😘😚😎😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیزارن چون بچه نداری 

آیودی برا کسایی هست که حداقل یه زایمان داشته باشن 

بعدم بهش بگو این مسایل مهمه تو زندگی،مبخاستی نزیک نشی چرا ازدواج کردی پس،زن ومرد باید درمورد راه پیشگیری به تفاهم برسن،نه اینکه مثل بچه ها حرف بزنه وقهر کنه 

چرا؟؟ بچه میخواد؟؟؟ ک ا هم استفاده نمیکنه؟؟؟

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....

نگو یواشکی دستگاه بذار

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
نگو یواشکی دستگاه بذار

نمیزارن ک 

اگر روزهای خوب آمدند و من نبودم ، ب یاد بیاور ک صبور و غمگین ، چقدر برای روزهای خوب منتظر بودم . وبه یادم آوازی زمزمه کن ، برقص و بلندتر بخند ....