2777
2789

درضمن این رو هم بگم اول ازدواج من گوشی که خونه اقام داشتم اوردم کلی بهونه اوردن ازم گرفت شوهرم تااینکه خسته شدم با خانواده نمی تونستم حرف بزنم گوشیاشون رو نمیدادن وقتی قهر کردم چهارسال پیش موقع برگشت شوهرعمه ام بهشون گفت خجالت داره با من اومده دختره گوشیش رو هم اوردم اگه اعتراض کنید برش میگردونم یارانه اش هم براخودش ولی مال پسرتون وبچه هارو ببردید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفتم که بیرون نمیریم قرص بیارم اگه هم بیارم میگرده مامانش همه چی یاده گلم

ای وایییی چقد زندگیت سخته کاش از اول قبول نمیکردی غیرقابل تحمله 

یعنی تابشه باید بچه بزاری؟

بامادرت برو دکتر آی یو دی بزار دیگه نمیتونه بگرده پیداکنه

میگذره....ولی ردش میمونه
ای وایییی چقد زندگیت سخته کاش از اول قبول نمیکردی غیرقابل تحمله  یعنی تابشه باید بچه بزاری؟ ب ...

من ماهی یبارمیرم خونه اقا ازاون جا حق ندارم برم جایی دیگه اطراف خونمون رفت وامد میکنند

متولد71هستم

عزيزم خانوادت نميتونن باهاشون حرف بزن بزرگتري ،ريش سفيد فاميل مثلا 

کاش زندگی هیچ وقت منو با نبودنت امتحان نمی‌کرد بابا...من خیلی وقته حالم بده و نمیدونم چم شده میشه بیای دلداریم بدی بابای مظلومم...خیلی تنهام