2777
2789

دوستان من یه دایی دارم پسرخوبیه قدبلنده وشکلش عادی وسبزه ولی پول دارنیست هیچی نداره چون تاحالا خرج خانوادشوداده نتونست براخودش مال جمع کنه یجوارایی به ازدواج فکرنکرد دیگه نه اینکه نخواد میگه پول ندارم شغل ازادداره سنش زیاده ۴۳ سالش وتاحالا دوست دختر نداشته خیلی پسرسنگینیه حتی توفضای مجازی هم‌نیست 

چون وضع مالیش خوب نیست میترسیم براش زن بگیریم من به مادربزرگم گفتم براش یه دخترسن بالا که یاکارمندباشه یا وضع مالی خوب داشته باشه که محتاج شوهرنباشه گیربیاره . یعنی دختری که توقعش ازشوهر مالی نباشه وبهش فرصت بده که وضعش خوب بشه 

اخه دوستم داداشش خوشتیپم‌نبود بایه خانم کارمندازدواج کرد وخودش بیکاربود اما خانمه سنش بالابوودوخیلی خوشبختن خانمه کمکش کردوالان سوپرمارکت داره ...

به نظرتون پیدامیشه ؟ 

☹☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظرم از خانواده پولدار بگیری باید داییتم هم تراز اونا خرج کنه.ولی از یه خانواده ای که دستش تنگه بگیرید دختره هم اونقدر توقع نخواهد داشت داییتم راحت تر میتونه خودی نشون بده

انجام پروژه ها و تحقیق های دانشجویی با قیمت توافقی و تحویل در کمترین زمان ممکن
ا اهان نمیدونم باز ولی این موسسه هایی هستن که ثبت نام میکنن زوج معرفی میکنن شانسشو امتحان کنه

اونجور نمیشه اخه دختر سنگین میخواد اونجاادم‌میترسه اینم پسرخوبیه قدبلندوخوشتیپ وباخانواده فقط پول نداره😅

☹☹