2777
2789
عنوان

محدودیت دختران مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1536 بازدید | 53 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احتمالا شناختی ک نسبت شما و جامعه دارن این تصمیم رو گرفتن

یعنی وقتی بچه دست میزنه به بخاری و مامانش میدونه ک دست بزنه میسوزه و نمیزاره و بچه داد میزنه و گریه میکنه همین حسه داره و تو خودش میگه مانع بازی کردنم هس ولی اینکه مادر و پدر بطرز  عجیبی خطرها و اتفاقاتو پیش بینی میکنن

از دیگران شکایت نمیکنم بلکه خودم را تغییر میدهم💪 چرا که کفش پوشیدن راحت تر از فرش کردن دنیاست مبارزه انسان را داغ میکند و تجربه انسان را پخته میکند هر داغی روزی سرد میشود ولی هیچ پخته ای دیگر خام نمیشود
خانوادم بهت اطمینان داشتن بعدا اطمینان خانواده دوستامم جلب کردم دوستای فوق مذهبیمو مسافرت مجردی هم م ...

چطوری اعتمادخانوادتوجلب کردی؟چطورراضیشون کردی؟چندسالت بود

خدایا من به دستات خیره شدم خودت معجزه کن...💕♥️

مخالفم باهاشون باید بره توی جامعه آداب اجتماعی یاد بگیره بتونه گلیم خودشو از آب بکشه بیرون من فقط از دور مراقبش باشم رفت و آمداشو کنترل کنم دوستاشو بشناسم از همه مهمتر دوست خوبی براش باشم ک همه حرفاشو بهم  بگه اسی ناراحت نباش منم مثل خودت بودم اما هیچ وقت نمیذارم دخترم حسرت به دل بشه البته فعلا ک دختر ندارم ایشالا اگه  خدا بهم بده

فقط بگم گوه تو زندگی مجرذی فقط همین

متاسفانه متاهلیش بدتره😂😂

لاکچری و .. فقط مال فیلماس

زن ها زمانی تصمیم می گیرند تنهایی شان را پر کنندکه نگاهی تهِ تهِ دلشان راخالی کرده باشد💗 ....  ^به 
یعنی گوه تو مجردی فقط 

من که خیلی راضیم✌😀

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

سبک خانواده تون اینه عزیزم 

منم خانواده ام میگف بیرون میتونی بری ولی بعد از ۹ شب بیرون بودن یه خانم خیلی قشنگ نیست 

و هرجا بودم۹شب خونه میبودم

واسہ شادی روح همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ میفرسے آبجے؟❤🙏به شہادتـ رسیدڹ💔یادموڹ نره امنیتـ اتفاقے نیستـ..توسل به آقا ابالفضل رو فراموش نکنید😊من ازشون خیلی چیزها گرفتم من جمله همسر باتقوا و عالی😍😁...میشه برای اینکه حس شیرین مادری رو بچشم برام صلوات بفرسید؟🌹منم یادتون میکنم حتماا❤...مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)در ره ولایت باید سر داد🌹💪سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور👈آمد تا بگیرد از علے نقطہ ضعفے بیچاره ندانستـ ڪہ علے نقطہ ندارد😊!.... هرچی دارم ازاین دنیا از لطف و کرم شماست آقا ابالفضل ع...میدونم بازم حاجت دلم رو میدید سیدی❤👈فرزند سالم و صالح ان شاءالله🙏 مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلا بہشتـ مڹ در زمینہ 😍😢!دلخوشمـ تو دلتنگے هامـ ڪہ آسمـاڹ خانہ مڹ و حرمـ تـ❤ـو یکیستـ😢💖..