2777
2789
عنوان

پدرو مادرم خیلی دعوا میکنن

207 بازدید | 24 پست

خسته شدم امیدمو از دست دادم مادرو پدرم هر شب دعوا میکنن حسرت زندگی با عشق به دلم مونده وقتی میبینم خانواده ها چقدر خوبن باهم حسودی میکنم .کاش قبل ازدواج مطمئن بشید بعد بچه بیارید زندگی اونا و هدفشون نابود نشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط میتونم بگم خیلی بده و درد ناکه 

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

سر چی دعوا می کنن ؟ نمیشه آشتیشون داد ؟

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

درکت میکنم 

سخته  ولی باید صبر کنیم 

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        

گاهی ادم ها باعشق ازدواج می کنن وقتی فکر می کنن شرایط اید ه الی دارن بچه دار میشن ولی بعد از اون بنا به شرایطی که خیلی وقت ها قابل پیش بینی نیست دچار مشکل میشن این خارج از خواست قلبی اون ها هسن

یادم ب خاطرات تلخم افتاد  بهشون تذکر بده  بگو برید تو ماشین دعواهاتون بکنید وگرنه میرم خو ...

این که بدتره 

توروخدا

اینجوری صداشون تا همسایع بغلی میره برن تو ماشین که کل محل میفهمن

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا