2777
2789
عنوان

پدرو مادرم خیلی دعوا میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 207 بازدید | 24 پست

والا دوست عزیز من ۲۲ سالمه توصیه میکنم بهت که بیخیال شی چون زن و شوهر دعوا کنند ابلهان باور کنند 

کلا اگه زن و شوهری دعوا نکنن ینی از لحاظ عاطفی از هم جدا شدن و این خیلی بدتره پس بیخودی خودتو درگیر نکن

🌼𖢆 در مقابل سختی‌ها سر خم نکنید𖢆 ^^تاجتان خواهد افتاد•👑💛✨•

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گاهی ادم ها باعشق ازدواج می کنن وقتی فکر می کنن شرایط اید ه الی دارن بچه دار میشن ولی بعد از اون بنا ...

ببین شاید حرفت برای ۱۰ درصد درست باشه ولی ۹۰ درصد قبل از اینکه زندگیشون به ثبات برسه از همه لحاظ بچه دار میشن،همینجا میبینی که چقدر درگیرن با هم ولی میخوان که بچه هم بیارن.

به بچه دار شدن به چشم یه وظیفه نگاه میکنن...

نه ماشین میبرن جای خلوت اینهمه جا هست 

فکر نکنم اینکارو بکنن کسی که تو اوج عصبانیته فقط میخواد خودشو تخیله کنه

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا                                                                                        
فکر نکنم اینکارو بکنن کسی که تو اوج عصبانیته فقط میخواد خودشو تخیله کنه

متاسفانه بله 

ولی این تکنیکا اموختنیه  وقتی بچه دارن باید یاد بگیرن برن بیرون بحث کنن کم نمیشه ازشون. بچهای طفلی و کمسن ریر فشارن 

متاسفانه بله  ولی این تکنیکا اموختنیه  وقتی بچه دارن باید یاد بگیرن برن بیرون بحث کنن کم ...

بله دقیقا

حقوق میخونم تا جاییکه اطلاعات داشته باشم جواب میدم . وقتی نظر میدم نگاه نمیکنم کاربر خانم هست یا آقا پس سوئ تفاهم نشه لطفا