2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست

چند روز پیش برای یاد گرفتن ناخن و کار دیگه هزینشو نداشتی ک عزیزم الان حرفه ای شدی؟ عجب بابا عجب

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دهه هشتادیا هم بهتره تو زندگی ۶۰ و ۷۰ ایا دخالت نکنن..

من به شخصه تاحالا نه به هیچ دهه ای گیر دادم نه دخالتی کزدم و نه طرفدار کودک همسری یا دیر ازدواج کردنم

و بنظرم سن من به سن ازدواج رسیده بود و قانونی بود و فاصرله سنیمم با همسرم کمه

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

منم نامزد کردم و خیلی تو سایت بهم توهین کردن اوایل دونه دونه جوابشون و میدادم اما الان اهمیتی نمیدم 

اونا اگه واقعا با درک و شعورن باید این و بدونن که نباطد درمورد زندگیه بقیه نظر بدن وقتی اینو نمیدونن پس بهتره برن خودشون و انتقاد کنن نه ما رو

من شادم و همیشه لبخند میزنم😊🤗عااشق زندگی و رشتم هستم😍برای رسیدن به اهدافم سر سختانه میجنگم و هیچ وقت پا پس نمیکشم💪عاشق کتاب خوندن هستم🥰عاشق زبان انگلیسی هستم🤩من تو تاریخ 1402/5/18 به همههه آرزوهام رسیدممم🥳

عزیزم بیخیال 

دهه هفتادی هشتادی شصتی هر ده ای هستی مهم اینه که در ارتباط با دیگران عاقلانه رفتار کنی و به دیگران احترام بزاری 

من اینجا کاربرایی و دیدم که تو بیگرافی زدن ۳۰ و...ولی عفت کلام صفر رکیک ترین حرفارو ازشون میشنوی

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍

تا وقتي خودتون نخواين چيزيو ترويج بدين كسي كاري با شما نداره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

درست میگی عزیزم هرکس زندگی خودشو داره ب کسی ربطی نداره تو چ سنی ازدواج کرده شاید کسی شرایط ازدواجو داشته از همه لحاظ نباید گفت کودک‌ همسری 

چرا انقدر اوضاع خیطه؟؟!                              

واسم سوال پیش اومد متولد خود ۸۰ میشه دهه هشتادی؟🤔🙄

20سال بعد،بابت کارهایی که نکردی بیشتر افسوس می‌خوری تا بابت کارهایی که کردی، پس روحیه‌ی تسلیم پذیری رو کنار بذار، از حاشیه ی امنیت بیرون بیا، جستجو کن، بگرد، آرزو کن، کشف کن🌈🌻