2777
2789
عنوان

نی‌نی سایتی ها لطفا توی زندگی دهه هشتادی ها دخالت نکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 2563 بازدید | 188 پست
آفرین  فقط یه کم آروم تر. جوش آوردی

🤣🤣

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دهه هشتادی ام و اصلا از حرف های نابجای اون تاپیک خوشم نیومد و متاسفم براشون ⁦...

عزیزم لطفا اگه میشه تگ کن:)

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...
همین که دهه ۸۰ ی ها تا حالا قورتمون ندادن ما خدا رو شاکریم 

عزیزم به دهه نیست فداتشم اینکه بین دهه ها فرق گذاشتن واقعا آدمو ناراحت میکنه

މވࡄࡅߺ߳ߺࡉ މߊހތ ♥️#𝐦 خدا برام نگهت داره بهترین همسر دنیا...

آفرین👏

برای سلامتی وظهور آقا امام زمان میشه یه صلوات بفرستید🙏🥲ای کاش روزی برسه که تاپیک بزنم خدایا شکرت پزشکی قبول شدم و قطعا اون لحظه بهترین لحظه عمرم خواهد بود من هدفمو مشخص کردم پس از این به بعد به خودم قول میدم با تمام توانم سعیمو کنم تا بهش برسم  پس به امید روزای بهتر 💕😍ناشنوا باش وقتی دیگران از محال بودن آرزوهات سخن میگویند😊خدایا من به معجزه هایت ایمان دارم😍😘💕خدایا من  چیزی نمبینم چون آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تورا میبینم😍وتوهمه چیزرا .....

اوکی 

ولی اون مایه فساده گل

به اعصابت مثلث باش

روزگار همیشه بر یک قرار نمی‌ماند؛ روز و شب دارد، روشنی دارد، تاریکی دارد، کم دارد، بیش دارد، دیگر چیزی از زمستان باقی نمانده، تمام می‌شود و بهار می‌آید.

کی گفته ده هشتادیا ولن غلط کردن گفتن 

ما ده هشتایا خیلیم خوبیم زنگیمونم عالیه هرکاری هم بخوایم انجام میدیم به کسی هم مربوط نی 

میدونی چیه استارتر محل بعضی افراد نده 

مردم اگه فکر کردن بلد بودن یک فکری بحال زندگی خودشون میکردن 

کشور من جهان است و دین من انجام کارهای خوب 😇✌

بابا اینقد دهه دهه نکنین تا چند وقت دیگه قرن عوض میشه هممون میشیم قرن قبلی😂

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
@ته_دیگ_چرب_ماکارونی     @دلوینت     @ژیناگلمن     @کاپ_کیک_ع ...

اینارو برا چی تگ میکنی؟؟؟ 

آی بدم میاد لایک میکنید با ذوق میرم ببینم کیه ک جوابمو داده میبینم لایکه دقیقا قیافم این میشه 😐😐😒😒لایکم نکنید از من بیکارتر نیس ک فقط تو نی نی سایتم