2777
2789
عنوان

حالووو بمونم یا برم 🤔😂

148 بازدید | 27 پست

سلام دوستان

ما برج ۲ وقت خونمون تمومه باید پاشیم

بعد پدرشوهرمم خونه بهمون داده طبقه بالاش برادر شوهرم میشینه 

طبقه پایین واسه ما هستو دادیم اجاره

بعد رابطم با جاریمم ن خوبه ن بد🥴

ورودیشم مشترکه شوهرم گفت جداش میکنم

بعد ی ۱۳ سالی از ساختش میگذره ینی باید ی ۲۰ ، ۳۰ تومنی خرجش کنیم 

از ی طرف در عوضش چند سال میشینیم راحت

از ی طرفم نمیدونم با جاریم صلاح میریم یا ن 😁

حالا شما بگین من چیکار کنم خسته شدمم از بس جابه جا شدیم وسایلامون داغون میشن هر سری

شما باشین چیکار میکنین؟

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     

اجاره نشین خوش نشین

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میرم و از اولش به جاری رو  نمیدم کاملا مثل یک غریبه

💚خدای من دستم را بگیر که لحظه ای بی تو تمام میشوم💚❤مولانای جان من ❤حضرت عشق ❤ تو  بیشتر از یک شاعر زبان "احساسات" منی ❤🤎دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ🤎🧡چشم تو خواب می رود یا که تو ناز میکنی ؟🧡 💜در من بدمی من زنده شوم یک جان چه بود صد جان منی💜💙ای زندگی،تن و توانم همه تو 🌊جانی و دلی ای دل و جانم همه تو ! تو هستی من شدی از آنی همه من .... من نیست شدم در تو از آنم همه تو !💙💚جان را چه خوشی باشد بی صحبت جانانه؟💚💛نیست نشان زندگی تا نرسد نشان تو...!💛  🖤دوستدارشما:مولانای جان🖤

اگه مادر شوهرتون تباشه و خیلی رفت و آمد نداشته باشین مشکلی پیش نمیاد ‌ولی حتما ورودی را جدا کنید

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

پول رهن این خونتون رو بردارید اول راه رو جدا کنید داخل خونه اگه خرجی داره فعلا بیخیال شید راهش رو جدا کنید اگه چیزی موند برای داخلشم خرج کنید و برید همونجا بشینید. وقتی راهتون جدا باشه کاری به هم ندارید رفت آمدم نکن زیاد هرچقدر الان رفت و آمد داری اونموقع هم همونقدر داشته باش

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

اجاره نشین خوش نشین

چ خوش نشینی خواهر ادم دیوونه میشه اون چیزی ک میخای گیرت نمیاد وسایلاتم هر سال باید عوض کنی

ها دده😁 شمو هم؟😍

وایییی من عاشق شیرازیااا هسممم.😍😍😍نه من کوردم .لهجتون محشره لعنتیاااا😆😆.تو یخچالو تو ماستو.بریم کفه شهرو😅😅

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
اگه مادر شوهرتون تباشه و خیلی رفت و آمد نداشته باشین مشکلی پیش نمیاد ‌ولی حتما ورودی را جدا کنید

نه نیس، اون ک حتما 

وایییی من عاشق شیرازیااا هسممم.😍😍😍نه من کوردم .لهجتون محشره لعنتیاااا😆😆.تو یخچالو تو ماستو.بریم ...

جوون فدوی شمو‌ بشم من 🥰 لطف داری شمو 😘

جوون فدوی شمو‌ بشم من 🥰 لطف داری شمو 😘

قربونت عزیزم😊😊😊😍😍

تاخوبیو توی مادیدین،هرچی صفحه بود پشته ماچیدن...وابده یابرو یابمون تاتموم شه این رابطه...دلم هنوز بیتابته،هنوزم نگران اون حالته.....
حالا منم یه سوال دارم  آیا با خواهرشوهر میشع توی یه ساختمون بود ؟؟؟

رابطت چجوریه باهاش