2777
2789
عنوان

حالووو بمونم یا برم 🤔😂

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 27 پست
نه نیس، اون ک حتما 

ما با برادر شوهر زندگی کردیم مشکلی نیست خیلی نمیخواد از اول رو بدی و این حرفا تنها مشکل اینه که هرمهمونی واسه اونا بیاد یه سرم میخواد به شما بزنه.یا خونوادشون دلتنگ بشن بیشتر از قبل میان دیگه چون دوتا پسرا یه جا عستند.اگه همسرتون بتونه رفت و آمد را کنترل کنه مشکلی پیش نمیاد

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا منم یه سوال دارم  آیا با خواهرشوهر میشع توی یه ساختمون بود ؟؟؟

خیلی سخت تره چون خواهر شوهر مال داداششرا مال خودش میدونه! پس شاید ب اجازه یه کارهای رو اعصابی بکنه.البته بازم بستگی به شخصش داره

هرجای دنیایی دلم اونجاست. من کعبه مو دور تو میسازم. من پشت کردم به همه دنیا. تا رو به تو سجاده بندازم❤️  ❤️
پول رهن این خونتون رو بردارید اول راه رو جدا کنید داخل خونه اگه خرجی داره فعلا بیخیال شید راهش رو جد ...

الان ک سال تا سالم همو نمیبینیم، خرج زیاد داره ولی دیگه ارزش داره خونه خودمونه خسته شدم ازبس جابجا شدم

من میگم تعداد مژه های چشم سمت چپش ۵۸ تاس، بعد شمو میپرسی عاشقشی؟!                                                     
خیلی سخت تره چون خواهر شوهر مال داداششرا مال خودش میدونه! پس شاید ب اجازه یه کارهای رو اعصابی بکنه.ا ...

میخوان توی همون ساختمونی که ما پیش خرید میکنیم اونام پیش خرید کنن 

به شوهرم گفتم باید درست که شد بفروشیم‌بریم ویلایی آپارتمان دوست ندارم 

البته از آپارتمان بدم نمیاد ولی بیشتر چون اون اونجاست گفتم 😢😢😢😭😭😭😭

من باهاش مشکلی ندارم  ولی اون حسوده و توی حاشیه اس یه چیز کوچیک ببینه از آدم سریع میذاره کف دس ...

پس اصلا اینکارو نکن ارامشت میره بعد روت تو روشون باز میشه بده میشی

الان ک سال تا سالم همو نمیبینیم، خرج زیاد داره ولی دیگه ارزش داره خونه خودمونه خسته شدم ازبس جابجا ش ...

خب اونجا هم رفتی اصلا لازم نیست رفت و امد کنی هر دقیقه.

ببین فقط این حرفم یادت نره اول اول اول راه رو جدا کن بعد داخل خونه رو هرکاری خواستی بکن.

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

😭😭😭😭😭

غصه نخور بفروشین ی جا دیگه بخرین خدا بزرگه عزيزم

خب اونجا هم رفتی اصلا لازم نیست رفت و امد کنی هر دقیقه. ببین فقط این حرفم یادت نره اول اول اول راه ...

مرسی مهربون بابت راهنماییت😘

مرسی مهربون بابت راهنماییت😘

انشالله که بهترینا برات پیش بیاد😘❤

مرا تا دل بُوَد  دلبر تو باشی♡                                                          یه تثبیتی با اراده💪💛

انشالله که بهترینا برات پیش بیاد😘❤

همچنین واسه تو عزیزدل😘

میخوان توی همون ساختمونی که ما پیش خرید میکنیم اونام پیش خرید کنن  به شوهرم گفتم باید درست که ...

تو آپارتمان خیلی سخت نیست ها.فکر کردم منزل دو طبقه آخه اونجوری خیلی رو کاراتون اشراف دارن ولی آپارتمان بهترع.ایشالا که هرجور بهتره واستون پیش بیاد.ولی دفعه بعد یاد بگیر همه کاراتون را همه جا نگین قرار نیست خونه پیش خرید کردین همه بدونن وقتی اسباب کشی کردین میفهمند!