2777
2789

پارسال اسم کاربری مو مامان زمستان ۹۹ گذاشتم تا بعد سقطم حامله بشم تا زمستون دنیا بیاد 

حتی نشد تا زمستون ۹۹ باردار بشم

این ماه هم iui انجام دادم

دو روز کمر درد دارم

الان لکه خون دیدم تموم شد 

امسال هم حامله نشدم 😔

ایکاش میشد اسم کاربری مو عوض کنم

منم دوسال منتظربودم سخت گذشت

ولی گذشت

میشه بپرسم چرا بعضیاتون بددهن و پرخاشگرید؟چی باعث شده مثل یه خانوم بی فرهنگ حرف بزنید وعصبی بودنتونو به رخ بکشید؟؟؟اینجا مثل قدیم نیست من بعضیارواینجامیبینم بابت بزرگ شدن بچم استرس می گیریم بعضیاتون مادردوستای بچه من درآینده هستید؟؟؟؟چه شود!!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره  عوض نکن اسمت رو 

ایشالا ماه بعد باردار میشی 

و این اسم کاربریت برات یه خاطره میشه

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

نیست دوساله بیکارم هر چه تلاش کردم نشد کاری جور کنم حالا هم که اینطور بچه دار شدن شده ارزو اونم سه س ...

بعضیا بعد هشت سال، نه سال بچه دار میشن، نمیگم برای شما اونجوری، ان شاء الله که طول نمی‌کشه، ولی خب بذار خدا هرچیزی رو توی وقت مناسبش بهت بده