2777
2789
عنوان

خیانت زن به شوهرش

| مشاهده متن کامل بحث + 32238 بازدید | 222 پست
بله دیدم همش بخاطر عدم محبت  و توجه همسرش بوده

افرین موافقم بات 

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆

خب بنظرم هردو خیانت کنن به بی ذاتی هردوهستش دلیلی نداره تنوع طلبی هم هست شماکه مردهستین بگو چی باعث میشه یه مردخیانت کنه دوست دارم بگی بشنویم؟

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درست میگید خیانت جنسیت نداره خیانت چاهه نه راه 

نامه    زن آمریکایی به زنان مسلمان/ گول نخورید و نجیب بمانید.   زن غربی پریشان و پشیمان است اما مجبور است ادای شادبودن را درآورد  زن غربی هویتش به تاراج رفته و گرفتار ظلمی گردیده است که یارای رهایی از آن را ندارد  ظلمی که «جوانا فرانسیس» نویسنده و روزنامه نگار زن آمریکایی به صراحت به آن اذعان کرده است . این زن مسیحی چند سال پیش به زنان مسلمان لبنان که در زیر آماج بمباران اسرائیل بودند نامه می نویسد و با رشک بردن به عفت و حیا و نجابت زنان مسلمان و بر شمردن ظلم بزرگی که به زنان غربی شده است از زنان مسلمان می خواهد در دامی که غرب برای آنان گسترده است گرفتار نشوند و به جای تقلید از زن غربی ،حافظ عفت و نجابت خود باشند.  این نویسنده آمریکایی در بخشی از این نامه می گوید: « ما زنان غربی شستشوی مغزی داده شده ایم که باور کنیم شما زنان مسلمان مورد ظلم واقع شدید. اما در حقیقت این مائیم که مورد ظلم واقع شده ایم، برده مُدهایی هستیم که پستمان می کند، نسبت به وزن و انداممان عقده ای شده ایم و گدای محبت مردانی هستیم که نمی خواهند رشد فکری یابند…در اعماق وجودمان می دانیم که سرمان کلاه رفته است.»《♡@hejab_va_efaf313     https://harfeto.timefriend.net/17378773448308       

همکلاس من به همسرش خیانت میکرد...

دوست پسرش دوست صمصیمی همسرش و همکار سابق هر دوشون بود

همسر این خانم هیات علمی دانشگاه بود...دوست پسرش لیسانس و 3 سال کوچیکتر و مجرد بود

این خانم دختر 9 ساله اون زمان داشت

این خانم میگفت همسرم همیشه به پاکی دوستش قسم میخوره

میگت البته پاکم هست

همیشه از جانمازش بوی گلاب میاد !!!

میگفت عشق ما پاکه

اینم بگم هیچ مشکل عاطفی یا جنسی با همسرش نداشت !

میگفت این دومی یک حس نابه...پاکه

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

اینجااکثرازن هستن وکسی نمیاد پته خودشوبریزه روآب اینجا همه عغده ی تعریف وتمجیدشنیدن بیخودی دارن.البته یه سریاشونم خانومن وادم ازهمصحبتی باهاشون لذت میبره ازنوع فرهنگ وشخصیتشون اماعمده هموناین که گفتم

اما یه خانوم نزدیکم خیانت کرد دلیلش هم این بود شوهرم هیچوقت برام وقت نداشت محبت بهم نکرد ولی کلی بهش پول میداد خرج لباس وخونش هم عالی بود ولی خانومه گفت محبت ندیدم

۲۲سالمه مامان دوقلوهای ویرانگرم😍خواهرامیشه دعاکنیدبه خواسته هام برسم💋حرف دلhttps://harfeto.timefriend.net/16268749695041

بله منم یه خانمی رو میشناسم که خیانت کرد.خودش برام تعریف کرد.در حد تلفن و چت....

سه چهار سال پیش در حد ۴۰۰یا ۵۰۰ هم پول ازش گرفته بود.

اینم بگم یه شوهر دروغ گو تنبل و کار نکن بد ریخت داره خانمه.

بیچاره تو خونه پدری اذیتش میکردن خییلی. با ازدواجش از چاله افتاد به چاه.

خانواده ی شوهرش هم خییلی رو اعصابش بودن...

اینم با اون اقا درد و دل میکرد...

توضیح دادم که شرایطش رو بدونید وگرنه توجیح نداره خیانت