2777
2789

سلام بیست و نه هفته و پنج روز سونوگرافی رفتم 

Bpdسی و دو هفته و سه روز بود ،و نوشته بود بطن جانبی حداکثر نرمال ده میلی ،آزمایش تورچ دادم فقط انتی روبلا آی جی جی مثبت بود ،و انتی سی ام وی انتی بادی آی جی جی مثبت بود بقیه منفی بود 

خواهش میکنم دعام کنید ،یه سقط داشتم ،الان هم استراحت مطلق هستم روز ها آنقدر برام دیر میگذره باز خداروشکر اما خیلی دلم گرفته کاری هم از دستم بر نمیاد اما از خدا چرا ،کسی بوده تجربه داشته باشه چکار کرده خواهش میکنم 

منم ۳۱ هفته رفتم سونو سر بچه ام دوهفته بزرگتر بود به دکترم که نشون دادم گفت طبیعیه تا دو سه هفته طبی ...

عکس سونوگرافی تون دارید ؟

Bpd و hc و Acو flاینا چند بود ؟

من بطن مغزش هم حداکثر نرماله خواهش میکنم دعام کن دل دوباره سونوگرافی رفتن رو هم ندارم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عکس سونوگرافی تون دارید ؟ Bpd و hc و Acو flاینا چند بود ؟ من بطن مغزش هم حداکثر نرماله خواهش میکنم ...

برای من دوتاش‌ بزرگتر از هفته ام بود همونی که برای سر و مغز هست دوتاش کمتر از هفته ام بود که دکترم گفت همش طبیعیه به دامادمون‌ه پزشک هست هم نشون دادم گفت طبیعیه 

الان خونه نیستم عزیزم

موی فر داری شما و دلربایی میکنی   دلبر مو فرفری در دل خدایی میکنی   
عکس سونوگرافی تون دارید ؟ Bpd و hc و Acو flاینا چند بود ؟ من بطن مغزش هم حداکثر نرماله خواهش میکنم ...

برات از ته دل دعا کردم نگران نباش چیزی نیست

من ۱۶هفته وسه روزم عزیزم دراین مورد اطلاعاتی ندارم تماحالتو درک میکنم ازته قلبم ازخدا میخوام مشکلی نباشه بادکترت حرف بزن.منم آزکایش سلفری دادم منتظر جوابشم حدودا ده روزدیگه شایدم زودترمیاد.همه سونو ها وآزمایشام خوب بود اما ازمایش خون ان تی یه ریسک کمی دیدن که من ترسیدم وسلفری دادم.

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
برای من دوتاش‌ بزرگتر از هفته ام بود همونی که برای سر و مغز هست دوتاش کمتر از هفته ام بود که دکترم گ ...

این برای منه 

بیست و نه هفته وپنج روز سونوگرافی 

من BPD سی و دو هفته و دوروز 

Hcسی و یک 

Acبیست و نه 

Flسی هفته

بطن جانبی مغز حداکثر نرمال ده میلیمتر

من ۱۶هفته وسه روزم عزیزم دراین مورد اطلاعاتی ندارم تماحالتو درک میکنم ازته قلبم ازخدا میخوام مشکلی ن ...

ممنونم عزیزم خیلی خیلی دعام کن ،با خداست همه چی ، عددش بیاد پایین و نرمال بشه و دنیا بیاد ان شاءالله سالم باشه ،ممکنه هم خدایی نکرده عددش بره بالاتر و 

این برای منه  بیست و نه هفته وپنج روز سونوگرافی  من BPD سی و دو هفته و دوروز  Hcسی ...

واسه من هم تو همین مایه ها بود فکر کنم اصلا جای نگرانی نداره هرچی بیشتر به خودت استرس بدی بدتر هست من که عین‌ خیالمم‌ نیست چون دوتا دکتر و خود سونوگرافی بهم گفتن طبیعیه پس نگران نیستم شما هم نباش

بقول دکترم ی بچه کله گنده به دنیا میاری چه بسا بخاطر اینکه مغزش بزرگتر هست خیلی باهوش بشه

ممنونم عزیزم خیلی خیلی دعام کن ،با خداست همه چی ، عددش بیاد پایین و نرمال بشه و دنیا بیاد ان شاءالله ...

نه هزیزم سعی کن آروم باشی خدا خیلی مهربونه نرمال میشه وصحیح وسلامت بغلش میگیری.این بچه های امروزی ادا زیاددارن تا به دنیا میان به چیزای خوب فکر کن😊

پس ازهرسختی آسانی ست...آینده ای پرازاتفاقات خوب...خدایاشکرت💌
واسه من هم تو همین مایه ها بود فکر کنم اصلا جای نگرانی نداره هرچی بیشتر به خودت استرس بدی بدتر هست م ...

من بطن جانبی یعنی مغزش اب داره  خیلی خیلی دعام کن ،با خداست همه چی ، عددش بیاد پایین و نرمال بشه و دنیا بیاد ان شاءالله سالم باشه ،ممکنه هم خدایی نکرده عددش بره بالاتر و 

من بطن جانبی یعنی مغزش اب داره  خیلی خیلی دعام کن ،با خداست همه چی ، عددش بیاد پایین و نرمال ب ...

امیدت به خدا باشه عزیزم 

از ته قلبم برات دعا میکنم گلم 

نگران نباش خدا یار خودت و تو دلیت هست عزیزم

حرکت هاش چجوره؟ من جفتم قدامیه

منم جفتم‌ قدامیه‌ تازه با پا هم هست و چون به پا هست حرکتش مثل بچه اولم‌ واضح نیست بیشتر سرش رو فشار میده تو دنده هام‌ و پاهایش رو فشار میده رو مثانه ام 

خلاصه خیلی اذیت میکنه 

بیشتر هم سکسکه میکنه