سلام بچه ها شوهرم یه جایی کار میکرد بهش تهمت زدن دیگه نرفت ... سرکارش ترک کار کرد ..همون موقه ها هرچی پول درمیاورد میداد به خانوادش من نمیدونستم میده به اونا وقتی هم متوجه شدم گفت به تو ربطی نداره پول خودمه دوس دارم بندازم تو جوب،،، الانم ک سرکارش نمیره برا خانوادش کار میکنه کارای اونارو انجام میده کشاورزیاشون مادرش خیلی خوشحاله ک شوهرم سرکار نمیره و برا اونا کار میکنه بهش گفتم لباس میخام بخرم پول بده هیچی نداده ...درصورتی ک باباش وضعش خوبه ب پسر دیگشون ماهی ۴ تومن میدن شوهر من نمیگیره ...حرصم میگیره از کاراش ...صبح ساعت ۵ از خونه میره تا ۷ شب نمیاد صبونه و ناهار خانه باباش میخوره خیلی بهم ریختم دوتا بچه دارم بخدا نمیدونم چیکار کنم
زیاد دنیارو جدی نمیگیرم ....چرا باید غمگین باشم وقتی دنیا دوروزه ....انقدر جلو مشکلات محکم ایستادم که بهم گفتن تو دیگه کی هستی :مارفتیم بای بای مارفتیم بای بای ....من جلو مشکلات زانو نزدم چون خدارو باور داشتم و اعتماد داشتم ....خدا همیشه با منه ....اگه میخوای کمکت کنه باید باورش کنی ....یه نقطه زیر باورت میزاره و میشه یاورت،❤️❤️❤️❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دعا کنید داداشم با این خانم ازدواج نکنه چون عاشقه و کوره و دختره به شدت بداخلاق وناسازگاره ،چون زندگی با ادم بد اخلاق جهنمه ، براخواهرم دعا کنیدتاابد کنار همسرش زندگی کنه وخداوند به خواهرم یه بچه سالم و صالح بده. و اطرافیانشون دست از کارهای که ضررشان بردارن....صلوات