2777
2789
ببینید ما در سطح بدن سه سد دفاعی داریم غیر اختصاصی یعنی این سطح تفاوتی ندارد چ میکروبی وارد میشه بهر ...

کلاس درسه😎

منم زیستمو منفی زدم😎 

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینا جوشهای خیلی ریز بودن ک خارش داشتن بعد چند مدت من زیاد خاروندم اینا لکه شدن اگه مزاحمتون نیس ...

لکه یا جوش زیاد نگران کننده نیست اما اگر کبود شده بدون ضربه خوردگی حتما برو پیش متخصص خون بسیار خطر ناکه 

اگزما به خشکی بیش از حد پوست میگن بله باید به پزشک عمومی یا بهترش متخصص پوست مراجعه کرد مشکلو با پم ...

اگزما یک نوع حساسیت یا بعبارت دیگر خود امینی است ک فعلا علت دلیل حمله خود بخودی مشخص نیست

اگزما یک نوع حساسیت یا بعبارت دیگر خود امینی است ک فعلا علت دلیل حمله خود بخودی مشخص نیست

منم همینو گفتم☹ بایکم تفاوت فقط یکم

بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همه‌رو خانوم فرض میکنم❌❌❌
ن متاسفانه تلگرام‌ندارم.من درمورد ebvبیشترمیخاستم بدونم

اینم یک نوع بیماری خود ایمنی است مسری نیست ولی از پدر یا مادر به فرزندان منتقل میشه و احتمال درگیری کل بدن دارد و درمان قطعی ندارد ولی یسری رعایت غذایی و ....دارد میتواند بیماری رو کنترل کرد بهرحال اینجا تیب سخته ببخشید شب خوش

خیر بندرت پیش میاد بهرحال ام. اس خودشم یک نوع بیماری خود امینی هستش  

یه سوال جناب دکتر 

من تو بچگی پشت کمرم لکه های سیاه خیلی زیادی بود و بزرگ تر شدم گردنم در گیر شد و پوسته پوسته و التهاب و خارش شدشد وحشتناک اگزما یا پسوریازیس بود ک خودم با روشای خانگی درمانش کردم و لکه های قهوه ای پرنگ رو ب سیاه بودن ک با درمان خانگی یکدستشون کردم و الان حسابی کم رنگ و طبیعی شدن بنظرتون علتش چیه

اینم بگم ضعف بدن دارم و کبدم چربه 

البته گاهی ک غذای بیرون بخورم گردنم پوسته میشه اما سریع کنترل میکنم و درست میشه بنظرتون خطری داره بیشتر پیگیر بشم یا ن اوکی هست؟ 

یه سوال جناب دکتر  من تو بچگی پشت کمرم لکه های سیاه خیلی زیادی بود و بزرگ تر شدم گردنم در گیر ...

بهرحال اختلالت کبدی بی تاثیر رو تشدید پسوریازیس نیست. ی روش هستش برای پاکسازی کبدتون درخواست بدید براتون 

با خیال میتونید پاک سازی کبد انجام بدید 

یا اینک ی نوع قرص گیاهی هستش خارجی است ک در دارو خانها میفروشن میتوانید برای پاکسازی کبد و اختلالت کبدت استفاده بکنید

یه سوال جناب دکتر  من تو بچگی پشت کمرم لکه های سیاه خیلی زیادی بود و بزرگ تر شدم گردنم در گیر ...

ن اگر اگزماس زیاد نگران نباشید این یک نوع واکنش هستش اما اگر پسوریازیس هستش حتما کنترل بکنید بدنت رو ور نگیره ولی شما اول اختلالت کبدتون رو برطرف بکنید این میتواند خطر ناک باشه

بهرحال اختلالت کبدی بی تاثیر رو تشدید پسوریازیس نیست. ی روش هستش برای پاکسازی کبدتون درخواست بدید بر ...

وقتی عصبانی میشدم حس میکردم کبدم داره اتیش میگیره گر گرفتنشو حس میکردم خدارو شکر الان بهترم اما دکتر گفت کبدم پر حرارت و چربه بخاطر حرص و جوش خوردن