2777
2789
اینم یک نوع بیماری خود ایمنی است مسری نیست ولی از پدر یا مادر به فرزندان منتقل میشه و احتمال درگیری ...

خیلی ممنون...ای بی وی چطور چرا تواین مدت تست ای بی ویش مثبت شد اصلا علایمی نداشت

ن اگر اگزماس زیاد نگران نباشید این یک نوع واکنش هستش اما اگر پسوریازیس هستش حتما کنترل بکنید بدنت رو ...

اگزما فرقش با اون یکی چیه

برا من پوسته میشد و خارش و التهاب حموم میرفتم پوست مرده ها میرفت بعد سریع شکل میگرفت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگزما فرقش با اون یکی چیه برا من پوسته میشد و خارش و التهاب حموم میرفتم پوست مرده ها میرفت بعد سریع ...

یکی از ویزکیهای دستگاه ایمنی اینکه توانایی شناسایی. سلولهای خودی رو از غیرخودی رو دارد اما گاهی این تفاوت بااختلال مواج میشه. یعنی دستگاه ایمنی یاختها خود رو غیر خودی شناسایی میکند و به اونها حملهدمیکند این بهش میگیم اگزما

یکی از ویزکیهای دستگاه ایمنی اینکه توانایی شناسایی. سلولهای خودی رو از غیرخودی رو دارد اما گاهی این ...

ب این میگیم بیماری خود ایمنی 

اما اگر تحمل امینی باشه دیگ اکزما بهش میگیم اما پسوریازیس فرق دارد

اگزما فرقش با اون یکی چیه برا من پوسته میشد و خارش و التهاب حموم میرفتم پوست مرده ها میرفت بعد سریع ...

مالتیپل اسکلروزیس بازهم یک بیماری خود امینی است ک در ان میلین اطراف سلول عصبی در مغز و نخاع مورد حمله دستگاه امینی قرار میگیرن بنابر این جفتشون خود امینی است اما ام اس حمله ب میلین میشه ولی پسوریازیس حمله ب سلولها خودی 

ب این میگیم بیماری خود ایمنی  اما اگر تحمل امینی باشه دیگ اکزما بهش میگیم اما پسوریازیس ...

مال من منتقل نمیشد فقط یک ناحیه بود گمونم میشه اگزما درسته؟ چون موقع ک هوا خشکه مثل فصل پاییز میاد و نیره بعد بخصوص چرب ک میکنم خوب مبشه

مال من منتقل نمیشد فقط یک ناحیه بود گمونم میشه اگزما درسته؟ چون موقع ک هوا خشکه مثل فصل پاییز میاد و ...

اگزما

پسوریازیس 

پلان 

اینا اصلا از فردی به فرد دیگر با تماس فیزیکی منتقل نمیشود چون در ژن فرد هستش اما از طریق ژنت انتقال داده میشه

حتما میتواند اگزما یا پسوریازیس به دیابت تبدیل بشه

ازمایش دادم خوب بودم اما فقر اهن و کم خونی زیاد داشتم همچنین تالاسمی مینورم 

قندم پایینه اکثرا دکتر گفت بخاطر کم خونیته 

مال من منتقل نمیشد فقط یک ناحیه بود گمونم میشه اگزما درسته؟ چون موقع ک هوا خشکه مثل فصل پاییز میاد و ...

بله این اگزماس همون حساسیت فصلی بهش میگن ب عامل ک نباید پاسخ امینی ایجاد بشه. پاسخ امینی بروز میده این حساسیت یاهمون اگزماس

ازمایش دادم خوب بودم اما فقر اهن و کم خونی زیاد داشتم همچنین تالاسمی مینورم  قندم پایینه اکثرا ...

ن اصلا ربط به هموگلوبین ندارد

برای کم خونی هفته یک آمپول نربیون آلمانی بزنید برطرف میشه 

سلام دوست عزیز...من خاله ام بیماری. لیکن پلان داره...چ چیزی خوبه براش؟مثلا دارو گیاهی ؟؟درمان قطعی داره؟

Maman2niniسابق هستم  از سال 97اینجام.....کاربریم تعلیق شد😒برش نگردوندن رحم نکردن بهم 2هفته التماس کردم جوابی نشد...😐تیکر بارداری نیست عزیزم...تیکر رسیدن به حاجت دلمه💓حالا که امضامو دیدی ی صلوات به خواستم بگو😘💜