2777
2789
راستش دیشب به همسرم گفتم ماکارونی شکل دار بخر... خرید دیدم روش نوشته پاستا...  نصفشو درست کردم ...

منم همون رو میخام درست کنم ماکارونی فرمی .بچه هام دوست دارن ولی خودم رشته ای دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش دیشب به همسرم گفتم ماکارونی شکل دار بخر... خرید دیدم روش نوشته پاستا...  نصفشو درست کردم ...

پاستا لوله ای فرمی هستن. همونه دیگه. 

ولی چقدر کم خوراکین ما یه بسته کامل میپزیم 😥 ته دیگشم سیب زمینی بازم بنظرم میتونست بیشتر باشه😂

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
پاستا لوله ای فرمی هستن. همونه دیگه.  ولی چقدر کم خوراکین ما یه بسته کامل میپزیم 😥 ته دیگشم س ...

همون دیگه میگم به زور دو نفرو سیر میکنه🤭

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
وای برای من که تازه عروسم همه چی سخته 

ببین اول عدس رو پاک کن بعد بشور بعد توی آب بزارباشه بعد نیم ساعت بزار بپزه مواظب باش له نشن

مرحله بعد گوشت چرخی با پیاز رنده شده وکمی و فلفل قل قلی درس کن و سرخ کن 

برنج  رو آبکش کن البته قبل از اینکه بریزی توی آبکش عدسو اضافه کن که تا برنج و عدس یکنواخت پخش بشه ،آبکش کن 

ته دیگ سیب زمینی بزار بعد پلو رو بریز لای اون گوشت قل قلی ها تو بریز بعد بزار دم بکشع

ببین اول عدس رو پاک کن بعد بشور بعد توی آب بزارباشه بعد نیم ساعت بزار بپزه مواظب باش له نشن مرحله ب ...

گلم عدس ،لپه خیلی دیر میپزن حتا اگه چند ساعت تو اب جوش باشن حتا اگه از ۶ساعت از قبل خیسشون کرده باشم زوپ پز هم دارم ولی خیلی میترسم از استفادش

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇
گلم عدس ،لپه خیلی دیر میپزن حتا اگه چند ساعت تو اب جوش باشن حتا اگه از ۶ساعت از قبل خیسشون کرده باشم ...

عدس که اگه دیر پز باشه توی قابلمه نهایت ۴۰ دقیقه میزه که

توی زودپز له میشن

ببین زودتر بپز مثلا صبح اگه خیلی دیر پز باشن بالاخره پخته میشه

ولی من تا حالا عدسی که اینقدر دیر پز باشه ندیدم

عدس که اگه دیر پز باشه توی قابلمه نهایت ۴۰ دقیقه میزه که توی زودپز له میشن ببین زودتر بپز مثلا صبح ...

گلم اگه عدس لپه رو بپزم بزارم تو فلیزر مصل نخود لوبیا اشکالی داره ؟

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇