2777
2789

پرده کرپ حریره پایین یه طناب سنگینداره با گل میخ اینارو بکنم ؟کلا بندازم توماشین یا اول توتشت یکم نمش کنم؟ یه لحظه صبرکنین عکس بزارم

انشالله فروردین ۱۴۰۰من حامله ام،توایکه امضاموخوندی یه صلوات مهمونم کن

پرده رو بزار داخل یه چادر  گره بده بنداز تو ماشین دیگه چیزیش نمیشه کاملا هم تمیز میشه

در سرم جنگ های بسیاری‌ست و تنها کشته اش منم …                  ✨۱۴۰۰/۹/۱۶💫۰۱:۵۶:48✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پرده رو بزار داخل یه چادر  گره بده بنداز تو ماشین دیگه چیزیش نمیشه کاملا هم تمیز میشه

واقعا ؟؟؟مرسی

من پرده حریر باشه یه شب تا صبح می ذارم تو تشت آب سرد و صابون فرداش آب کشی میکنم تا حدی که چرکش بریزه بیرون بعد  میندازم ماشین اینجوری سفید ترین حریرامم به مرور چرک مرده نمیشن

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

سرب پایین پرده منظورته ،ی طرف دوخت راه سرب را باز کن بکشش بیرون ... دوخت پایین پرده با نخ بی رنگه بازش کنی می تونی خودت بدوزی بعید می دونم اینا پانچی هستن و سرو تهش پانجی مسدود شده مثل مارک لباس که نخش چجوری روی لباس ثابته فقط با قیچی می شه برید اینجوری سرو ته پرده رو با نخ پانچ کردن که در نره و یکدست بشه ....خیلی برات سخت می شه اون دوخت رو باز نکن اصلا ولی سربو  می تونی جدا بشوری .

با همه چیز درآمیز، و با هیچ چیز آمیخته مشو! که در انزوا پاک ماندن، نه دشوار است، و نه با ارزش
سرب پایین پرده منظورته ،ی طرف دوخت راه سرب را باز کن بکشش بیرون ... دوخت پایین پرده با نخ بی رنگه با ...

https://8pic.ir/uploads/IMG-20210305-105732.jpg