بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
یه چیزی بگیر که از مد نیفته. من خودم مبلمان راحتی ترجیح میدم . میز غذاخوری اجبار نیست که. سرویس خوابم یه طرح ساده باشه . بوفه و جا کفشی هم متداول ترین طرح بگیرید تا از مد نیفته. همش بسه به سلیقه خودت داره
من خود دلم از مهر تو لرزید وگرنهتیرم به خطا میرود اما به هدر، نه دل خون شده وصلم و لبهای تو سرخ استسرخ است ولی سرختر از خون جگر، نه با هرکه توانسته کنار آمده دنیابا اهل هنر؟ آری! با اهل نظر؟ نه! بدخلقم و بدعهد، زبانبازم و مغرورپشت سر من حرف زیاد است مگر نه؟ یک بار به من قرعه عاشق شدن افتادیک بار دگر، بار دگر، بار دگر… نه!
مبل چستر خیلی قشنگه برا خونه کلاسیک قهوه ای و قرمز و سبزه. برا خونه های مدرن طوسی کرمی. میز آینه هم شیشه ای بگیر اکسسوری روش هم حتما بخر کمد همه خونه ها داره. اگه خونه کوچیکه فقط صندلی اپن بخر. تخت هم سفید بردار بعضی خونه ها هم جا کفشی دارن
ولیجه هر کس مردم را به اطاعت از آرائ خود یا دیگری فراخواند مانند فرعون است که گفت: من پروردگار بزرگ شما هستم. امام صادق علیه السلام.
بوفع نمیدونم بگیرم یانع چیزی غیر از کنسول و ساعت ایستادع هس ک جایگزین بشع جاش خالی نمونل خونمم ک چیک ...
نه فکر نکنم . اگه بوفه نمیگیری ساعت ایستاده بگیر جمع جوره. هر چند من خوشم نمیاد