دهم آبان پدرم بر اثر ریختن آب جوش از زانو به پایینش به طور وحشتناکی سوخت پدرم خیلی بد زخمه و دیر خوب میشه فک میکنم اندازه سی چهل تا تاول های ریز و درشت رو پاش زد پنج روز بیشتر از سوختگی پدرم نگذشته بود که خواهر نازنین ۴۰ سالم رو براثر آنفولانزا از دست دادم چون یک مقدار بیماری زمینه داشت انفولانزاN1H1گرفت و فوت شد پدرم رو هرموقع میبردیم پانسمانش رو عوض کنه چون پوست های قبلی رو میتراشیدن و دوباره دارو میزاشتن انقدر فریاد میزد که گوش فلک رو پر میکرد یک مقداری بهتر شد که اسفند ماه همون اوایل کرونا متاسفانه کرونا گرفت و اگه خاطرتون باشه اون اوایلش یک هراس وحشتناکی داشتن همه از این مریضی دیگه نگم که چقدر بدبختی کشیدیم تا بابا از بیمارستان مرخص شد و تا مدت هادرگیر عوارض این بیماری کوفتی بودیم که سردرد های مامانم شروع شد هر جا بردیمش گفتن میگرنه ولی خیلی شدید بود درگیر سردرد هاش بودیم که کرونا گرفت و بیمارستان و یه عالمه دل نگرانی و استرس چون هم قند داشت هم فشار پیرمون دراومد تا از بیمارستان مرخص شد ...تازه کروناش بهتر شده که باز سردرد هاش شروع شده الان از خونشون میام سرم داره منفجر میشه روزی ۵ یا ۶ بار مسکن های قوی میخوره و گریه میکنه کاری هم از دست من بر نمیاد امشب به بابام میگفتم بابا ما چرا دوساله روی خوشیرو ندیدیم 😔😔😔
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ....ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ......دانی که در این سرا چه ماند باقی ؟؟ مهر است و محبت است باقی همه هیچ.....التماس تفکر
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
8...(یک توآزردمرا..ویک جهان شادم نکرد..)...دلتنگی خیلی نامرده.ازیک جایی به بعد می شینی یه گوشه با بغض نگاه میکنی تا زندگی تموم بشه...۴آبان۱۴۰۱ عشقم برای همیشه ترکم کرد بعدازاون دیگ هرگز به هیییچکس اعتمادنمیکنم عاشق نمیشم تنهایی رو باجون ودل نگه میدارم خیلی دوسش داشتم صداش آرومم میکرد..ارزومه پشیمون بشه ی روزی برگرده ارزوش باش یک بار دیگ باهاش حرف بزنم فقط دنبالم بگرده وتوحسرتم بسوزه ک هییچ کس مث من دوسش نداشت...دلتنگم 😔😔دلم میخوادیکی بیاد دستموبگیره بلندم کنه بگه میدونم چقدرسختی کشیدی میدونم شبهات پر از دردبود میدونم چقداشک ریختی اماازاین به بعد هرچ قبل من بود فقط کابوس بود...یکی بیادکه نره یکی که ازچرت ترین چیزها براش حرف بزنم وخسته نشه ..🥀ب سلامتی اون روزی که اونی ک ترکم کرد تاوان پس بده دلش مثل دل من بشکنه هرشب مث من اشک بریزه ازدلتنگی نابودبشه ب سلامتی روزی که داغ عزیزترین ادم زندگیش بره توی دلش بسلامتی روزی ک بیچارگیش روببینم..روزی اروم میشم ک اون تاوان پس بده سنگدل نیستم ولی درحقم ظلم شد ب زور منواز خودش جداکرد..دوسال منو عاشق خودش کردوبا بی رحمی ترکم کرد پس ب سلامتی شکست اون🥂دلم گرفته هیشکی نیست که ببینه غروبا چجوری اشک روی گونم می شینه😔دلم میخواد خودمو بردارم برم یه جای دور خییلی دور هیچکس رونبینم حتی گوشیمم نبرم صدای کسی رو نشنوم..🥀..امیدوارم هرکجا هستی همیشه غمگین باشی.۱۰دی صدای شکستنش روشنیدم خدا جای حق نشسته
عزیزم...چقدر سخت خدا بهت صبر بده ب یه دعانویس خوب بگو شاید مریضی انداختن ب خانوادتون
به خدا خودمم همش تو این فکرم....آخه کی میتونه این کارو کنه؟
بابام عطاری داره...هر دارویی که فکرش رو کنید دادیم
بگرد یه دعانویس تو شهرتون پیداکن زیادن ولی ی خوب و مومنشو پیدا کن لزینطرف اونطرف پرس وجو کن ...
باشه عزیز این رو هم حتما انجام میدم.....خیلی ناراحتم که انقدر بابا مامانم مریضی کشیدن
نمیدونم چطور روحیم رو بالا نگه دارم ؟ بریدم ولی میدونم راهی جز قوی بودن نیست.....خواهرم ۳ تا بچه داره ۶ سال قبل از فوت خودش شوهرش فوت کرده بود خواهرزاده هام طفلی هانه پدر دارن نه مادر .....فکر اونارو هم خیلی میکنم