2777
2789
عنوان

چه کار وحرکتی باعث میشه اعصابتون خورد بشه ؟؟؟***😐

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 58 پست

منم صدای ملچ مولوچ غذا خوردن کسی اعصابمو خوردمیکنه و وقتی باکسی حرف میزنم بگه چی؟ها؟ و گوش نده به حرفم- وقتیم ک صدای تلوزیون بلند باشه عصبی میشم

یک تحصیل کرده خانه دار😊عاشق همسرم و دخترم..... زندگی هنوز قشنگیاشو داره.... باورکن🌱

وقتی عطسه میکنم شوهرم میترسونم .عطسه م نمیاد دیگه یا موقع خمیازه کشیدن انگست توی دهنم میکنه

❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦❤👨‍👩‍👧‍👦قد167😁وزن59🥰😍بعد دوماه ورزش و رژیم از 75ب این وزن رسیدم البته با کمک تاپیک بامداد خمار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

غر بزنه کسی 

نق برنه کسی 

غیرتی شه کسی روم 

سوال پیچم کنه 

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱

یکی ک همش چرت و پرت میگه و احساس خوشمزگی میکنه 

با صدا غذا خوردن

آروق زدن

موقع راه رفتن پارو رو زمین کشیدن 

با خلال دندون لای دندون بازی کردن 

تو جمع گوشی دست گرفتن 

تو جمع در گوشی حرف زدن 

با چشم و ابرو حرف زدن 

اه اه اه اهههههه

اره منم از صدا در آوردن موقع غذا بدم میاد

از کثیف کاری موقع غذا هم بدم میاد..مثلا قاشق دهنی زدن توی غذایی که وسط میزه و اینجور چیزا..یه بار مهمون دعوت کرده بودیم..بعد طرف سوپ ریخته بود تو کاسه ش..سوپشو کامل نخورد..سوپ دهنیشو برگردوند توی اون ظرف بزرگ سوپی که وسط سفره بود..مامانم همه سوپو دور ریخت بعدا که رفتن🚶‍♀️💔اخه چه کاریهههههه🚶‍♀️💔

نذا توی دلت سردی بشینه:)🤍

وقتی مثلا با دوستم و مامانش میرم بیرون بعد ک میام مامانم با ی لحن شکاک میپرسه مامانشم بوود؟؟ 

واقعا اعصابم خورد میشه چون من تاحالا با پسر بیرون نرفتم خیلی رو مخه اش نخورده دهن سوخته😒😅

‏چند ملیون اسپرم فهمیدن چه خبره عقب کشیدن؛ منِ ک&خل فکر کردم برام ریدن شیرجه زدم     

وقتی یه چی گوش میدم یا تند تند دارم با دوستم حرف میزنم،صدام بزنن و تمرکزم بهم بخوره 

لباسم از رخت آویز حموم بیوفته زمین😑😑😑😑

طرف دهنش بو بده 

با آدمها مهربون باشید،هرکسی که ملاقات میکنید درحال نبرد با جیزی است که شما از آن بی‌اطلاعید.ببخشید اگه حوصلم نمیشه اشتباهات تایپیمو اصلاح کنم.من دخالتی ندارم کاره کیبرده

صدای ملچ مولوچ غذا خوردن مخصوصا وقتی من نمیخورم 😑

وقتی تو اتاق تاریکم نشستم یهو یکی مثل طوفان وارد میشه و برقو روشن میکنه😭

خوابم و دارم رویاهای غیرقابل توصیف میبینم یکی مبیخووود و بیجهههت با همه توان اسممو فریاااااد میکشه رسما سرم میترکه🙁

وقتی به یکی رو میدم و هزارتا کار براش میکنم و منو بز فرض میکنه و کار هزار و یکمم بهم میده منم سرش جیغ میکشم😐

اَلسَّلامُ عَلَی الْحُسَیْنِ وَ عَلی عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَوْلادِ الْحُسَیْنِ وَ عَلی اَصْحابِ الْحُسَیْنِ(ع)
یکی مستقیم نگام کنه و پلک نزنه و خیره بشه تو چشام

کارهمیشه نامزدمن انقدددددد بدم میاد مخصوصاموقع غذاکوفتم میشه ینی همیشه یه سیلی اروم میزنم میگم ردتوبکن انور 

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛