2777
2789
عنوان

چه کار وحرکتی باعث میشه اعصابتون خورد بشه ؟؟؟***😐

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 58 پست

همین الان دلدادگان میبینم حرص میخورم😣

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکیم هست

دره اتاقو بدونه در زدن بکوبن بیان تو

خیلی رو مخه این حرکت کار همیشه مامان باباها هم هست😂

امیدوارم نشونه ای باشه برای دختری که خستست از اسیب های سهوی و عمدی دیگران علیه خودش.هی تو قویتر از چیزی هستی که فکر میکنی 👈                                           ‌‌‌‌‌‌‌‌                    دوست ریشه دار من،چقد مایلی به سبز ماندن و ریشه دواندن؟🌱
کارهمیشه نامزدمن انقدددددد بدم میاد مخصوصاموقع غذاکوفتم میشه ینی همیشه یه سیلی اروم میزنم میگم ردتوب ...

دوستت داره خب😂

😂نامزد فرق داره 

وقتی ی آدم هیز یا ی آدم فوضول اینجوری نگام میکنه عصبی میشم

یکیم هست دره اتاقو بدونه در زدن بکوبن بیان تو خیلی رو مخه این حرکت کار همیشه مامان باباها هم هست😂

وقتی مجرد بودم بابام اینکارو میکرد یا زمان امتحانا مامانم یهو میومد ببینه دارم درس میخونم یا با گوشیم 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
دوستت داره خب😂 😂نامزد فرق داره  وقتی ی آدم هیز یا ی آدم فوضول اینجوری نگام میکنه عصبی میشم

پسرعمه شوهرم اینجوره ادم حس میکنه لخت جلوش نشستی 

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
انگار رفتی قتل کردی یا مثل کار خلاف شرع میکنی

دقیقا

باخودشون فکر میکنن چون درو قفل کردم حتما دارم با دوس پسرام و قاچاقچیا و دزدا همکاری میکنم و گُل میکشم و مایعات حروم میخورم😂😂😂😂😂😂😂

چرا😂

والا پیرمرده عین پدر من ساده است یه تحقیق نمیکنه دخترشو به کی میده برای پسرش کیو میگیره هی سکوت می‌کنه میگه والا چی بگم😐

اون زنه هم که کلا نفرت دارم ازش مادر ارغوان، هر فیلم دیگه ای هم ازش پخش بشه بدم میاد ازش

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا پیرمرده عین پدر من ساده است یه تحقیق نمیکنه دخترشو به کی میده برای پسرش کیو میگیره هی سکوت می‌ک ...

من نصفه دیدمش از بازیگراش خوشم نمیاد

دخترم فرشته ی روی زمین🌻🌸
دوستت داره خب😂 😂نامزد فرق داره  وقتی ی آدم هیز یا ی آدم فوضول اینجوری نگام میکنه عصبی میشم

ن من فرقی نداره هرکی زل بزنه بهم اعصابم بهم میریزه 

آدمک اخر دنیاست بخند آدمک مرگ همینجاست بخند دستخطی ک توروعاشق کرد شوخی کاغذی ماست بخند آدمک خرنشوی گریه کنی کل دنیاسراب است بخند آن خدا که بزرگش خواندی بخدا مث تو تنهاست بخند:)🐥💛
من نصفه دیدمش از بازیگراش خوشم نمیاد

منم مجبوری میبینم از وقتی می‌بینم استرس میگیرم اون حامد مثلا نابغه اشونه یه زن معتاد هرجایی از راه بدرش میکنه😕