2777
2789

مثلا امشب ساعت ۱۱ ی لحظه رفتم درو باز کردم بیدار شد الان اومده تو اتاق میگه ازت ناراضی ام خدا ایشالا ازت ناراضی باشه.

بخدا همش بخاطر دلایل کوچیک عاق و نفرین میکنه بیخود نیست سنم رفته بالا ،خیلی انرژی منفیه چه کنم

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                  شب میشه این صبح،باز میشه این در..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمی دونم چرا ولی زیاد دیدم این مدل برخوردها را با دختر چیزی ندارم جز احساس تاسف 

‍ «بیایید به قفسه کتابخانه دخیل ببندیم؛ دوستانی صمیمی پیدا می شوند که حاجات ما را برآورده کنند.»

باور میکنی هیچکدوم از ته دلش نیست فقط اعصابش خرابه مثل هممون متاسفانه

تو یه کتاب خوندم ...ما تو این دنیا قادر به درک ثواب فرستادن صلوات نیستیم  تو اون دنیا میفهمیم که چقدر با ارزش بوده....سعی کنید تا میتونین صلوات بفرستین در حال ظرف شستن،انجام کارهای خونه،پیاده روی و......هم باعث میشه فکرای ناراحت کننده نکنی هم بی نهایت ثواب داره...نیازی نیست صلوات شمار دستت بگیری و بشمری...ارادتمند همه خانومای گل نینیسایتی که تنها دوستان منن❤