2821
2789
عنوان

خانمای کنجکاو عکس

886 بازدید | 131 پست

عکسمو گفتم میام میزارم ، نطرتونو کامل و جامع بگید 

نمیدونم چرا حس میکنم چهره ام قشنگ نیس 🙁

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

نه خوشگل بودی.........................................................نچرال................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
نه خوشگل بودی.........................................................نچرال......................... ...

حس میکنم صورتم ظریف نیست ، و بینی امم دوست ندارم 

|• خداوندا شکرت که تو پروردگار منی  •| | عشق من ، بخاطر نعمت وجودت توی زندگیم خیلی از صنم سپاسگزارم که بعد از کل سختی هایی که دیدم ، مارو بهم نشون داد ، به امید اون روز که مشکلاتمون حل شن | |• میشه برام یک صلوات بفرستید ؟ ممنونم 😊 •|

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حس میکنم صورتم ظریف نیست ، و بینی امم دوست ندارم 

اعتماد به نفست رو ببر بالا...............................................................من که عیبی ندیدم.......................................................

خدااایاشکرت هوامو داری.......خدایاشکرت تا قبل از 1فروردین 1402 خبرهای خیلی خیلی خوبی بهم میرسه...😍و به ارزوم رسیدم خدایاشکرت
اعتماد به نفست رو ببر بالا...............................................................من که عیبی ...

قبلا بالا بود الان لا اعتماد بنفس ، و اینکه بچه بیاین راز پوستمم بگم 

نزاشتم هنوززز ک ،کسی نبوددد

هستین بزاررم ؟ 

چرا قبلی تعطیل مال خودش ودختر خالهش

خودم گفتم گزارش بزنن، دوستم بود

2825
2823
2791
2779
2792