2777
2789

عزیزم انواع و اقصام برندای خدب مراقبت پوستی و ...برای جوشام میگرفتم نمیرفت بد تر میشد الان یه صابون میوه از مغازه شوهرم اورده بود به پوستم ساخت البته دیگه جای جوشا مونده ولی خب !

باید امتحان کنی ببینی چی به پوستت میسازه

به اسمم گیر ندید من بزرگتون نیستم😅✌کوچیک شما روژین خانوم🤩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با صابون میشورم بعداسکراب میزنم، همیشه هم ضد آفتاب دارم رو پوستم ، عینک آفتابی هم خیلی مهمه.

هر شب قبل خواب ترکیب سرکه سیب و نصفش آب، میزنم به صورتم صبح میشورم 

کرم آبرسان میزنم 

هیچوقت هم نمیزارم آرایش بمونه رو صورتم 

پوستم خوبه الان

از موردی نتیجه ثابت خوب نداشتم متاسفانه!

برای جوش ، آب لیمو فقط موقت خوب بود و برای پوست مضره و جوش شیرین ، که تبلیغ زیاد میکنن 🤦🏻‍♀️

چون پوستم چربه یه مدت روزی یک بار با صابون میشستم خیلی خوب بود ✔ کمی هم گلاب شب ها برای نرم و روشن کردن پوست عالی بود ✔

در کل بنظرم از هرچیزی راضی بودید ، مشخص کنید پوستتون چرب هست یا خشک یا حساس و رده سنی تقریبی ..

من آنِ توام        مرا به من باز مده..