2777
2789
عنوان

کنکوری های ۱۴۰۰

437 بازدید | 45 پست

سلام دوستای قشنگم ، 

من فارغ التحصیل نظام جدید تجربی ام 

بچه ها من هم مثل خیلیا تا الان خوب نخوندم و وسواس زیادی بخرج دادم و مباحث خیلی کمیو پیش اوردم اما تصمیم جدی م رو گرفتم که 

با تموم قوا ب سمت هدفم برم و خیلی تلاش کنم ، بچه ها اگ کسی بهتون گفت نمیشه تو این مدت هیچ وقت هیچ وقت باور نکنین چون هرکس موقع جواب دادن ب این سوال ک میشه یانه نگاه ب توانایی ها و منطق ذهن خودش میکنه نه شما، پاشید بدون فکر کردن ب نتیجه کار بسمت ارزوهاتون برین و یاد بگیرین واسه ی چیزی ک مثل نفس کشیدن واستون مقدسه صد درصدتون رو بزارین ، اگ الان یاد نگیرین واسه چیزی صد درصدتونو بزارین

هیچ وقت یاد نمیگیرین* تلاشتون با برنامه ریزی و به درستی و منطقی باشه ، مطمعنم نتیجه میگیرین بچه ها ، من دیگ سایت نمیام و ان شاالله مهر ۱۴۰۰ با خبر های خوب میام ، ب خدای مهربون متوسل بشین و ازش بخواین در زمان مناسب در مکان مناسب باشین بچع ها خیلی دوستون دارم و درکتون میکنم ، برای منم دعا کنید ک از این مرحله عبور کنمـ 

Go big meri

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشی

فقد یه سئوال

کلاسای آنلاینو شرکت میکنی؟

یا خودت جدا میخونی

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  

مطمعنم میتونید بچه ها من پارسال دم کنکور دینیو ینی تو دوهفته خیلی خوندم و هفتاد زدم ، عربی رو با یکم دقیق کار کردن پنجاه زدم با وجود نقصان زیاد ، ببینین وقتی رفتین سرجلسه با نگاه ب سوالا کامل متوجه میشین ک اگ یک ماهم درست درس خونده بودین حرف ها برای گفتن داشتین ، اصلا ب سال دیگه فک نکنین چون کسی ک اینو میگع ساله دیگه این موقع همین جاست که بود ، از منطقه امنتون خارج شید ، ریسک نکردن بزرگ ترین رسیکه ، 

Go big meri
موفق باشی فقد یه سئوال کلاسای آنلاینو شرکت میکنی؟ یا خودت جدا میخونی

نه عزیزم اگر درسنامه هارو کامل متوجه میشی هیچ وقت سمت فیلم نرو خیلی وقت میگیره میتونی نهایتا نکته و تست هاشونو ببینی 

Go big meri
نه عزیزم اگر درسنامه هارو کامل متوجه میشی هیچ وقت سمت فیلم نرو خیلی وقت میگیره میتونی نهایتا نکته و ...

من فقد فیلم های ریاضی و فیزیک علوم رو نگاه میکنم

خودم درسارو میخونم

امسالم میخوام آزمون تیزهوشان بدم مطمئنم قبول میشم

ولی خیلی دودلم آخه میگن مدارس تیزهوشان خوب نیستن🙁

علیک سلام  جواب سلام واجبه ها  میگم واجبه  سلام کن عه  زود باش  وگرنه سر پل صراط یقتو میگیرم      ماه مبارک رمضان نیز به اتمام رسید دوست عزیز  یقتو سفت بچسب  دین دین دین   به برکت ماه مبارک شوال ماه مبارک رمضان رو جبران میکنم به ازای هربار سلام نکردن دوباره یقه شما گرفته میشود  
من فقد فیلم های ریاضی و فیزیک علوم رو نگاه میکنم خودم درسارو میخونم امسالم میخوام آزمون تیزهوشان ب ...

عزیزم تفاوتی نداره من خودم کلی خوندم اون موقع ک دهم میخواستم برم و میخواستم برم مدارس علوی ، با کلی درس خوندن و اینا ازمونشو قبول شدم سه سال اونجا بودم اما تهش میدونی چی فهمیدم‌؟ اینک همه چی دست توعه همه چیز دست توعه هیچ ربطی ب مدرسه نداره اگ خودت ادم پرتلاشی باشی اصلا مهم نیس کجا درس میخونی ، تیزهوشا هم خب باشون خیلی کار میکنن و اگ کسی تن بده به این کار کردنه  با پایه قوی میاد بالا ،  عزیزم من فک کردم که کنکوری هستی  چون مدرسه ها اینطوری شده اگ نیاز به فیلم داری حتما ببین 

Go big meri
عزیزم تفاوتی نداره من خودم کلی خوندم اون موقع ک دهم میخواستم برم و میخواستم برم مدارس علوی ، با کلی ...

آره خودمم میدونم همه چی بستگی به خوده فرد داره

من که تلاشمو میکنم به هدفم برسم

شماهم موفق باشی

ممنون از راهنماییت❤

شمس قشنگم موفق میشی صد درصد افرین ب عزم جزمت عزیزدلم😍😍❤❤❤

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

چرا مهر۱۴۰۰:(((فکر منو نمکنی؟!😭😭😭😭

اون کسی ک نظرش بر خلاف نظر شماس دشمنت نی ی انسان دیگس تو این کره خاکی:)خیلی دوس دارم ب اونایی ک میان ب ادما میگن تو هنوز بچه ای و ممکنه این مسئله رو درک نمیکنی بگم سن آدما فق و فق ی عدده ممکنه ی بچه ۱۵ساله فکرش اندازه ی ادم ۳۰ساله کار کنه:))))) اگه قرار باشه همه نظراتشون یکسان باشه اصلا دنیا قشنگ نبود باید حتما زشتی باشع ک زیبایی قشنگ بنظر بیاد✨     

نمیشه زود تر بیای جناب شمس؟!😞💔

مرسی عزیزمم 😍 مطمعنم توام موفق میشی😍😍😍

:(((((نشناختی؟!😭😭😭😞